Riblja Čorba v Cvetličarni

  0
  Riblja Čorba. foto: PR
  Riblja Čorba. foto: PR

  Datum / Čas
  Date(s) - 13. oktober, 2018 - 14. oktober, 2018
  21.00 - 1.00

  Lokacija
  Cvetličarna

  Kategorije Ne Kategorije


  Najbolj kultna rock skupina nekdanje Jugoslavije

  Riblja Čorba prihaja v Cvetličarno

  Zaključek turneje 40 let

  Ikonska jugoslovanska rock zasedba Riblja Čorba svojo jubilejno turnejo to jesen zaključuje prav na odru ljubljanske Cvetličarne, kjer bodo proslavili kariero, ki obsega že 40 let nepozabnih hitov, ki vedno znova osvajajo srca novih generacij. Srbska zasedba beleži bogato zgodovino ustvarjanja odličnega balkan rocka in je prav gotovo ena od najbolj kultnih skupin, ki je pustila močan pečat na glasbeni sceni bivše Jugoslavije, njihove uspešnice pa odmevajo vse do danes. Večkrat so bili razglašeni za skupino leta, njihovo dolgo in uspešno kariero spremlja tudi bogata diskografija: 19 studijskih albumov, 5 live albumov, 4 singel plošče, več kot 300 izdanih pesmi, več kot milijon prodanih albumov, nekaj tisoč izvedenih koncertov in 8 knjig. Z velikim spektaklom so lani napolnili ljubljansko Areno Stožice, po vseh uspešnih letih pa še vedno koncertirajo po celem svetu.

  Riblja Čorba, z neprekosljivim rock frontmanom in poetom, Boro Ðorđevićem na čelu, so pisali glasbeno zgodovino nekdanje skupne države in tako postali ena največjih rock skupin z Balkana. Svojo pot so začeli leta 1978 in s svojim prvim singlom Lutka sa naslovne strane poželi navdušenje poslušalcev ter pričeli svoj vzpon na vrh, saj so prodali kar 120.000 kosov svojega debitantskega albuma Kost u grlu. Z enakim žarom kot ob svojih začetkih bodo s svojo neizmerno energijo navdušili in znova osvojili srca obiskovalcev vseh generacij, ki bodo vsa nepozabna besedila prepevali skupaj z njimi. Skupina se je v zgodovino rock’n’rolla zapisala z uspešnicami, kot so: Ostani đubre do kraja, Na zapadu ništa novo, Nemoj da ideš mojom ulicom, Volim, volim žene, Neču da ispadnem životinja, Amsterdam in mnogimi drugimi. Vsi oboževalci ex-yu rock glasbe bodo prišli na svoj račun in na odru Cvetličarne v čisto novi luči doživeli njihove neminljive uspešnice.

  Riblja Čorba – najbolj kultna skupina nekdanje Jugoslavije bo z odličnim rockom zatresla Cvetličarno – 13. oktobra!

  Vstopnice za koncert ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Eventim (Petrol / OMV / Big Bang / Pošta Slovenije ) in na spletni strani: http://bit.ly/2mOEFLW

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vpiši svoj komentar
  Prosim vpiši ime

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.