Sejem kozmetike in lepote BEAUTY FORUM by COSMOPROF 2024

  Sejem beauty forum Ljubljana
  Sejem kozmetike in lepote BEAUTY FORUM by COSMOPROF 2024

  Kdaj

  13. aprila, 2024-14. aprila, 2024    
  9.30-17.30

  Vrsta dogodka

  Največji sejem kozmetike, frizerstva in brivcev v Sloveniji je več kot samo sejem; je tudi druženje, povezovanje in spoznavanje kulture ter umetnosti. Novost: vstopnice so v predprodaji na voljo tudi prek Eventima.
  Sejemski program je zasnovan tako, da bo vsak našel nekaj zase. Ljubiteljice estetike si bodo lahko naredile nove nohte ali oblikovale trepalnice/obrvi, spoznale in preizkusile izdelke za nego kože, telesa ter las ali pa preizkusile naprave za oblikovanje telesa. Moškim spremljevalcem pri tem zagotovo ne bo dolgčas, saj bodo lahko uživali brivski ponudbi, kulinariki in se prepustili sproščujoči masaži.
  Na sejmu Beauty Forum Ljubljana by Cosmoprof se bo predstavil raznolik nabor razstavljavcev iz lepotne industrije. Obiskovalci in profesionalci bodo imeli edinstveno priložnost preizkusiti in kupiti najnovejše izdelke po sejemskih cenah, se povezati s strokovnjaki iz industrije in spoznati nove tehnike ter tehnologije v svetu lepote. Poleg razstavljavcev bo Beauty Forum Ljubljana 2024 ponudil vrsto izobraževalnih srečanj in delavnic, povezanih s kozmetičnimi in drugimi lepotnimi panogami ter poslovanjem. Vodili jih bodo priznani strokovnjaki, ki bodo tako profesionalcem kot potrošnikom ponudili dragocene informacije in nasvete.
  Poleg rednega sejemskega programa v treh dvoranah (v marmorni dvorani, preddverju marmorne dvorane in v stebrni dvorani) bodo potekala tudi dodatna dogajanja.
  marketing2 [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Prejšnji članekAkademija za varuške 2024
  Naslednji članek500 podjetnic 2024: Pridružite se največjemu prazniku podjetništva v Sloveniji!
  marketing2 [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.