SoundGarden Festival 2022

  Grafika Sound Garden Festival
  SoundGarden Festival 2022

  Kdaj

  2. julija, 2022-3. julija, 2022    
  Cel dan

  Kje

  Velenjska plaža
  Rudniška cesta 8, Velenje, 3320, Štajerska

  Vrsta dogodka

  Za vse freelancerje in tiste, ki ste se zataknili v svojem delu,  ki iščete nove priložnosti v inovativnih podjetjih, kreativne mentorje za razvoj svojih projektov ali pa ste izredno radovedni posamezniki, ki želite širiti svojo osebno in poslovno mrežo.Vsi kreativni posamezniki, ki iščete nova orodja in tehnike kako bolje funkcionirati v timih, istomisleče posameznike, ki jih ne navdušuje konferenčni koncept učenja, za kreativne učenjake in ljudi z rastočim mindsetom. Za vse introverte, ki potrebujejo varen in neobremenjen prostor za mreženje in festivalsko okolje, da se sprostijo. Prišel si med prave ljudi, končno je tukaj prostor, ki te slavi.SoundGarden skupnost ti pomaga odpreti glavo, razširiti kreativna obzorja in te poveže z mrežo somislečih, s katerimi boš kreiral svojo bodočnost! Včasih je dovolj en sam človek, da ti spremeni življenje.

  Zvečer pa se nam pridruži na koncertih ob Velenjskem jezeru!Med glasbenimi izvajalci na večernem odru boste poslušali: Fed Horses, Torul, Jimmy Barka Experience in skupino Pantallons, glasbenih aktivnosti pa s tem še ni konec. Glasbeni dogoki na Visti zvečer bodo brezplačni za vse obiskovalce, ostale vsebine so zaprtega tipa.

  marketing [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Prejšnji članekDuševna čajanka v Mariboru – o duševnih stiskah med študenti s študentoma Jožetom Petkom in Aleks Novkovič
  Naslednji članekAviratek 2022
  marketing [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.