Spektakularna vrnitev Željka Joksimovića

  Željko Joksimovć
  Spektakularna vrnitev Željka Joksimovića

  Kdaj

  9. maja, 2019    
  20.00-23.00

  Kje

  Arena Stožice
  Vojskova cesta, Ljubljana, Slovenija, 1000

  Vrsta dogodka

  Hiti Menjaj pesmu, Milimetar, Zvezda, Nije ljubav Stvar ter ostale skladbe iz njegovega opusa vedno znova potrjujejo, da je Joksimović veliki glasbeni genij. Njegove skladbe imajo na YouTubu po več milijonov ogledov, rekorder med njimi je Milimetar z rekordnimi 52 milijoni ogledov. Joksimović igra neverjetnih 11 instrumentov, prvi veliki uspeh pa je pri rosnih 12. letih dosegel v Parizu, kjer je zmagal na tekmovanju Prva harmonika Evrope.

  Leta 2004 je zastopal Srbijo na Eurosongu in dosegel odlično drugo mesto. Tri leta kasneje je za sarajevsko skupino Hari Mata Hari napisal pesem, ki je ponovno dosegla veliki uspeh s tretjim mestom.

  »Vsekakor mi je Eurosong pomagal pri moji karieri, poznajo me ljudje tudi izven meja. Veselim se koncertov v Grčiji, tam imam kar nekaj nastopov, ki me izpolnjujejo, v zadnjem času sem se celo naučil njihovega jezika.« – Željko Joksimović.

  Poleg maternega in grškega jezika Željko tekoče govori še angleški, ruski, poljski in francoski jezik.

  Poleg tega, da piše glasbo za filme in ljubezenske pesmi je napisal tudi glasbo za uvodno špico v oddaji, ki jo vodi njegova soproga Jovanka Joksimović.

  Vstopnice za koncert Željka Joksimovića so v prodaji na eventim.si, na vseh prodajnih mestih v Eventimovi mreži ter na Petrol BS.

  Na voljo omejen kontingent cenejših early bird vstopnic.

  V parterju omejen prostor za Fan pit.

  Glavni urednik

  Prejšnji članekFinale univerzitetne košarkarske lige
  Naslednji članekVojko V

  Glavni urednik

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.