T.K.O. Summit 2021

  Oglas s ključnimi podatki o dogodku v angleščini
  T.K.O. Summit 2021

  Kdaj

  24. julija, 2021    
  4.00-8.00

  Vrsta dogodka

  Vprašanje za milijon dolarjev je – kaj je naslednji korak v digitalnih valutah? Odgovor boš našel v Aziji. Tam bo namreč najverjetneje veljalo, da bo trend postal norma. Kitajska je svetovna voditeljica v uvajanju digitalne valute centralne banke, skupaj s Kambodžo. Singapur je eden pomembnejših igralcev na tem področju. Azijska gospodarstva so na prelomu inovacij.

  Indonezija tu izstopa, saj ima največje gospodarstvo v regiji. Sestavlja jo več kot 17 000 otokov, zato je lahko prava logistična nočna mora zagotoviti dostop do urejanja konvencionalnih bančnih storitev. Povezava med finančno vključenostjo in družbeno-ekonomsko rastjo je neizpodbitno dejstvo. V tej luči je Tokocrypto sprejel izziv izkoriščanja kriptovalut za spodbujanje finančne vključenosti kot način okrevanja gospodarstva po pandemiji. 7. aprila se je zato rodila kripto zvezda, ko je Tokocrypto začel trgovati s svojim Toko Token (TKO). Gre za prvo kriptovaluto na svetu z edinstvenim hibridnim modelom žetonov, ki združuje najboljše centralizirano financiranje (CeFi) in decentralizirano financiranje (DeFi). S tem pospešuje promocijo finančne vključenosti med prebivalce Indonezije.

  Doseganje neba na T.K.O Summit 2021

  Kriptovalute v Aziji pridobivajo na priljubljenosti. Tokocrypto se je zato združil s partnerji iz različnih držav, da bi zagovarjal medregionalno izobraževalno in industrijsko sodelovanje. Dogodek sestavljajo debate, na katerih bodo spregovorili vodilni strokovnjaki s področja kripto valut različnih azijskih držav.

  T. K. O Summit 2021 se bo obenem osredotočil na predstavitev TKO žetona. Dogodek bo predstavil globalne kripto projekte, kot so Binance, CoinGecko, Kadriachain, KryptoGo, Tomochain in druge.

  Gre za prvi tovrsten dogodek, ki bo organiziran v obliki webinarja. Na njem bodo sodelovali različni vodilni strokovnjaki. T. K. O Summit bo postal redna izobraževalna iniciativa s strani TKO-ja in Tokocrypto z namenom širitve uporabe blockchain tehnologije in kripto prostora za Azijo.

  Daljšo predstavitev dogodka najdeš tukaj, za več informacij o sodelujočih pa klikni tukaj.

  Registriraš se lahko na tej spletni povezavi.

  marketing [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Prejšnji članek[NOVO] Učinkovita komunikacija s težavnimi strankami oz. sogovorniki
  Naslednji članek7. edicija FeKK – Festivala kratkega filma v Ljubljani
  marketing [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.