Tečaj za voditelja čolna in radijsko postajo VHF GMDSS | 18.7. – 20.7 2023 | Študentski Kampus

  Tečaj za voditelja čolna in radijsko postajo VHF GMDSS | 18.7. - 20.7 2023 | Študentski Kampus

  Kdaj

  24. julija, 2023-26. julija, 2023    
  17.00-19.00

  Vrsta dogodka

  Tečaj za voditelja čolna in radijsko postajo VHF GMDSS – Študentski Kampus, 18.7. – 20.7. 2023

  Si želite naslednje poletje počitnice na morju preživeti malo bolj raznoliko in avanturistično? Raziskujte skrite kotičke obale, ki so dosegljivi le s plovilom!

  Da bodo dogodivščine mogoče, vas vabimo, da se udeležite tokratnega navtičnega tečaja, s pomočjo katerega boste osvojili potrebno znanje za opravljanje izpita za voditelja čolna in upravljalca radijske postaje VHF GMDSS!

   

  Tečaj za voditelja čolna: 18. in 19. julij (od 16. do 19. ure)

  Tečaj za voditelja čolna je odlična priložnost za vse, ki se že od nekdaj navdušujete za pomorstvo, kakor kot tudi za tiste, ki se prvič podajate na čoln. Tečaj ponuja celovito obravnavo teoretičnih in praktičnih znanj, ki so potrebna za uspešno plovbo. V 10 šolskih urah boste osvojili vse potrebno znanje za uspešno opravljen izpit za voditelja čolna.

   

  Tečaj za radijsko postajo VHF GMDSS: 20. julij (od 17. do 21. ure)

  Tečaj za radijsko postajo VHF je namenjen učenju upravljanja radijske postaje VHF, spoznavanju sistema GMDSS in osvojitvi vseh določil za uporabo. V 4 šolskih urah boste osvojili znanje celostnega upravlianja postaje in se pripravili za uspešno opravljen izpit za radisko postajo VHF GMDSS.

   

  Druge informacije:

  Ob nakupu tečaja prejmete tudi skripto ter komplet vrvi za lažje spremljanje tečaja in učenje za izpit.

  Dogodek je ODPRTEGA TIPA (nanj se lahko prijavijo VSI – ne samo študentje) tako, da ste prisrčno vabljeni, da k prijavi in udeležbi povabite še prijatelje, sorodnike, ki bi si želeli pridobiti dana znanja.

  info@inzenir.si | Spletna stran
  inzenir.SI v Sloveniji predstavlja vezje inženirske industrije. Predstavljamo slovensko industrijo, objavljamo zaposlitvene oglase in zanimive vsebine ter izvajamo razna tehnično-naravoslovna izobraževanja primerna za vsakogar.
  Prejšnji članekTečaj Photoshopa | 20. in 21. junij | Študentski kampus
  Naslednji članekTečaj za voditelja čolna in radijsko postajo VHF GMDSS | 12. – 14. sep 2023 | Študentski Kampus
  info@inzenir.si | Spletna stran
  inzenir.SI v Sloveniji predstavlja vezje inženirske industrije. Predstavljamo slovensko industrijo, objavljamo zaposlitvene oglase in zanimive vsebine ter izvajamo razna tehnično-naravoslovna izobraževanja primerna za vsakogar.

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.