Vstop na trg dela kar preko pametnega telefona

  Karierni sejem 2020

  Datum / Čas
  Date(s) - 22. januarja, 2020-26. januarja, 2020
  10.00-22.00

  Lokacija
  Moja zaposlitev d.o.o. Moja zaposlitev d.o.o.

  Kategorije


  Dragi študentje, že razmišljate o vstopu na trg dela in vaši prvi zaposlitvi? Bi si radi delovne izkušnje na svojem strokovnem področju nabrali še preden dokončate študij? Potem imamo za vas odlično novico! Z le nekaj kliki preverite svoje možnosti že v januarju in se lotite novih izzivov!

  Vabimo vas, da se med 22. in 26. januarjem 2020 udeležite online kariernega sejma in spoznate delodajalce, ki vam lahko ponudijo odlične pogoje za razvoj vaše karierne poti!

  Zakaj online karierni sejem?

  Obisk online kariernega sejma je enostaven in dostopen, saj se ga lahko brezplačno udeležite kjerkoli imate internetno povezavo, in z vseh naprav: računalnika, tablice ali mobilnega telefona. S kadroviki boste lahko klepetali povsem anonimno in se boste sami odločili, če in kdaj boste želeli razkriti svojo identiteto.

  Optius online karierni sejem bo ponujal veliko kakovostnih delovnih mest v skoraj vseh panogah. Seznam delodajalcev je objavljen tukaj, zato se boste lahko vnaprej odločili, katera podjetja so za vas zanimiva in se boste na razgovor z njimi lahko dobro pripravili.

  Informacije in prijava

  Na sejem se prijavite na povezavi sejem.optius.com, kjer si ustvarite profil in lahko dodate življenjepis. Na dan sejma se nato le razgledate med vsemi možnostmi in kontaktirate delodajalce, ki vas zanimajo, številni bodo ponudili tudi priložnosti za študentsko delo.

  Prijave že potekajo!

  O organizatorju

  Portal Optius je eden največjih zaposlitvenih portalov v regiji. Dolga leta je ekipa strokovnjakov delala pod imenom Moja zaposlitev. Z letošnjim letom je portal dobil novo podobo in ime ter veliko izboljšanih funkcionalnosti za še bolj intuitivno, učinkovito in varno uporabo.

  Partnerji Optius on-line kariernega sejma

  optius partnerji kariernega sejma 2020

  + objave

  Glavni urednik

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.