World education fair

  World Education Fair

  Datum / Čas
  Date(s) - 18. november, 2018
  11.00 - 17.00

  Lokacija
  Hotel Slon

  Kategorije


  ​Kaj bo tam predstavljeno:

  • dodiplomski, podiplomski in študiji MBA na prestižnih univerzah v tujini in študiji na področjih, ki so najbolj iskani na trgu dela,
  • srednje šole in gimnazije v nekaterih izmed najboljših internatov na svetu,
  • tečaji tujih jezikov v tujini za individualne tečajnike in skupine,
  • študentske štipendije in posojila,
  • program kulturne izmenjave Work & Travel USA – akcijske cene in ponudbe samo na dogodku!
  • Delavnice in predstavitve,
  • profesionalna orientacija za tiste, ki še niso prepričani, kaj bi študirali,
  • novi pogoji za financiranje in prijavo na študije v Veliki Britaniji po Brexitu.

  O projektu World Education Fair

  World Education Fair je eden izmed največjih svetovalnih projektov v Evropi, ki predstavlja najnovejše trende izobraževanja v tujini, povezanih s profesionalno perspektivo. Več kot 30.000 mladih na dogodku pridobi brezplačne nasvete, več kot 8.000 izmed njih pa najde pravi program in se prijavi na univerze v tujini.

  ​Projekt združuje več kot 250 partnerskih izobraževalnih institucij po svetu in zbere več kot 100 strokovnjakov, ki ponujajo brezplačne nasvete, podporo pri študijski orientaciji ter informacije o možnostih izbire izobraževalnih institucij v tujini.

  ​Na dogodku World Education Fair se predstavi več kot 250 ustanov srednješolskega in visokošolskega izobraževanja, centrov za tuje jezike in izobraževalnih organizacij širom sveta.

  ​Na dogodku World Education Fair si želimo mlade v Sloveniji seznaniti s številnimi možnostmi šolanja in pridobivanja novih veščin, ki jih nudijo najbolj znane evropske in svetovne institucije. Številni mladi še vedno ne vedo, da so jim elitne šole in univerze zahodne Evrope na dosegu roke. Tekom sejma nudimo informacije o možnostih izobraževanja na področju učenja tujih jezikov, šolanja na srednjih šolah in univerzah v zahodnih državah, vpisa na dodiplomske in podiplomske programe na univerzah celega sveta in študija na najboljših programih MBA. Pomembno je poudariti, da so tudi po sejmu naši izobraževalni svetovalci na voljo za vse informacije in pomoč v povezavi s prijavo.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vpiši ime
  Prosim vpiši svoj komentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.