Začetni tečaj argentinskega tanga

  Slika učiteljice z napisi za tečaj plesa
  Začetni tečaj argentinskega tanga

  Kdaj

  13. septembra, 2021    
  18.00-19.00

  Kje

  Celovška ulica 172
  Celovška cesta 172, Ljubljana, 1000, Osrednjeslovenska

  Vrsta dogodka

  ARGENTINSKI TANGO je pot in izkušnja, ki vas bo spremenila!
  Izostrila bo vaše čute, razgibala vaše telo, povečala vaše zavedanje, koncentracijo in samozavest. Na tej poti boste spoznali ljudi, ki kot vi, uživajo v raziskovanju, učenju in novih izzivih.
  Pričetek 13.9.2021
  Ob ponedeljkih med 18.00 in 19.00, V Placu 172 na Celovški 172 v Ljubljani.
  Med 19.00 in 20.00 je čas in prostor namenjen preplesavanju, ki je za tečajnike brezplačno. Učiteljica je na voljo za vsa dodatna vprašanja. Tečaj bi v idealnem primeru potekal do konca junija. Zaradi negotovih časov pa se bomo osredotočali na posamezen mesečni sklop.
  Namenjen je vsem, ki se želijo naučiti tega čarobnega, kultnega plesa, in v njem uživati na milongah (tango plesni večeri). Na začetnem tečaju boste osvojili osnove tanga (usklajena hoja, sposobnost komunikacije skozi gib, osnovne figure, kodi tanga), izostrili zaznavanje in zavedanje telesa, povečali suverenost, sproščenost in samozavest v gibanju ter se poglobili v plesnost in glasbenost. Velik poudarek je na dobri skupinski dinamiki in hkrati na osebni izkušnji, zato vsak tečajnik redno prejema osebne napotke. Zaradi razmer zaželjene prijave v paru. V primeru, da nimate plesnega partnerja/ke, to sporočite in učiteljica Vlasa ga/jo bo pomagala poiskati.
  Priporočamo udobna oblačila in obutev z usnjenim podplatom ali tople nogavice.
  Obvezne prijave in dodatne informacije na drustvotanguera@gmail.com
  Cena 45 eur mesečno, za mlade do 30. leta 36 eur na mesec.
  Prva ura je brezplačna.
  Vlasta Veselko je plesalka in učiteljica tanga s predhodno profesionalno kariero sodobne plesalke. Leta 2008 se je srečala s tangom in se takoj zaljubila vanj. V Buenos Aires je potovala petkrat, tam skupaj preživela tri leta, se tam učila pri mnogih priznanih učiteljih in učiteljicah, preplesala večino noči, poučevala in nastopala. Njene bogate izkušnje v plesu in učenje, kakor tudi znanje joge, nevro- lingvističnega programiranja in manualne terapije, ji omogočajo unikaten pristop in ponujajo raznovrstna orodja za uspešno in poglobljeno poučevanje.

  Urednica revije Študent

  Prejšnji članekPrijave v tekmovanje za Mlade Bobnarje odprte do 10.9!
  Naslednji članek27. Mednarodni festival kreativnosti Zlati boben

  Urednica revije Študent

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.