Denarna pomoč za študentske družine na Univerzi v Mariboru

Objavljen je razpis za dodelitev finančne pomoči študentskim družinam na mariborski Univerzi. Pomoč v višini 200 evrov se lahko dodeli družinam, kjer ima vsaj en starš status študenta na katerikoli članici Univerze v Mariboru in je hkrati član Kluba študentskih in dijaških družin Maribor. Rok oddaje vloge je do vključno 23. novembra

Kot so zapisali na spletni strani Študentske organizacije Univerze v Mariboru (ŠOUM), je namen razpisa reševanje trenutne socialne stiske študentskih družin, ki so v težki socialni situaciji oziroma so izpostavljene finančnim ali podobnim stiskam. 

Vsaka družina, ki izpolnjujejo pogoje razpisa, bo prejela 200 evrov nepovratnih finančnih sredstev. A pohiti, časa ni več veliko. Vloge se lahko odda do vključno ponedeljka, 23. novembra. Do razpisa lahko dostopaš na spletni strani ŠOUM, vloga pa je dostopna na naslednji povezavi.

Kot že omenjeno, glavni pogoj za razpis je, da ima vsaj en starš v družini urejen status študenta na eni od članic Univerze v Mariboru ali drugih visokošolskih oziroma višješolskih zavodov s sedežem v štajerski prestolnici. Poleg tega mora biti prosilec član Kluba študentskih in dijaških družin MB (KŠDDM) in ne sme biti v aktivnem delovnem razmerju

Razpis za dodelitev denarne pomoči je sicer objavil Solidarnostni sklad, ustanova za pomoč mladim v sodelovanju s ŠOUM in KŠDDM. 

Junior novinar

VIRSOUM
Prejšnji članekMit ali resnica: so mobilni telefoni postali glavni vir zabave?
Naslednji članek10 razlogov, zakaj je aerobna vadba pomembna

Junior novinar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.