KFC prihaja v Ljubljano! Priljubljena veriga hitre prehrane prihaja v prestolnico

KFC v Ljubljano še letos
KFC v Ljubljano še letos

KFC je v Sloveniji prisoten, a le na eni lokaciji. To je Pesnica pri Mariboru, kjer KFC restavracijo najdemo ob avtocesti. Seveda so se dolgo pojavljala ugibanja, če bo ameriška veriga pohanega piščanca kdaj tudi v glavnem mestu. Pogosto smo to novico srečali na dan šaljivcev, prvega aprila, ko so se mnogi pošalili na ta račun – nazadnje tudi letos. Zdaj pa je zadeva bližje jasnemu odgovoru. KFC prihaja v Ljubljano!

KFC v Ljubljani še letos?

Na spletnih straneh, kjer najdemo oglase in ponudbe za delo, najdemo nekaj zanimivih reči. KFC namreč išče vodjo restavracije in marketing managerja, kar načeloma ne bi bilo nič čudnega, a je navedena lokacija prav Ljubljana.

Kje točno bo KFC še ni znano, odgovor vodilnih namreč še čakamo. Vse, kar vemo v tem trenutku je, da bo na voljo približno 30 delovnih mest, lokacija pa naj bi bila izven nakupovalnih središč. Najpogosteje se seveda omenja mesto na Čopovi, kjer je bil Mc’Donalds, a gre v tem trenutku le za ugibanja.

KFC je ena najbolj znanih restavracij s hitro prehrano
KFC je ena najbolj znanih restavracij s hitro prehrano Foto: on kfc

KFC išče vodjo marketinga in vodjo restavracije – LJUBLJANA

KFC, vodilni globalni ponudnik hitre prehrane, išče vodjo marketinga, ki bo odgovoren za razvoj in izvajanje marketinških strategij in kampanj za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke, vključevanje strank in rast prodaje. Ta vloga zahteva močno razumevanje industrije hitre prehrane, potrošniškega vedenja in marketinških trendov.

KFC, globalni voditelj hitre prehrane, išče izkušenega in dinamičnega Vodjo restavracije, da se pridruži njihovi ekipi. Kot Vodja restavracije boste odgovorni za celotno upravljanje KFC restavracije. Vaše vodstvo in strateški pogled bosta ključna pri doseganju izjemnih rezultatov, zagotavljanju izjemnih izkušenj za stranke ter pri nadaljnji rasti in uspehu blagovne znamke KFC.

Mc’Donalds ima slovensko hitro prehrano trdno v pesti

Ni ga čez meka. Mc’Donalds ima v Sloveniji 23 poslovalnic, deset v Ljubljani in bližnji okolici. Pred leti je bil v ljubljanskem Cityparku tudi BurgerKing, a je za čas koronavirusa zaključil svojo zgodbo. Skoraj istočasno se je tej zgodbi megalomanov pridružil KFC, ki pa je izbral zanimivo lokacijo v bližini Maribora in slovensko-avstrijske meje.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekBorštnikovo srečanje nakazalo, da se nahajamo na točki preizpraševanja smisla gledališča
Naslednji članekSmrtonosna bolezen norih krav v državi šele sedmič v zgodovini

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.