Veš, kaj ti skozi sanje sporoča podzavest?

Velikokrat slišimo, da nam sanje nekaj sporočajo ter da naše sanje odražajo dejansko stanje našega duha. Toda kaj tvoje sanje resnično pomenijo?

Nekdo te lovi

Če sanjaš, da te nekdo lovi in ti bežiš pred njim, to lahko pomeni, da bežiš pred neko dolžnostjo v realnem življenju in da se izogibaš svojim problemom. Podzavest ti tako sporoča, da se moraš s problemom spopasti, namesto da pred njim bežiš.

Padanje v neznano

Padec v globel so sanje, ki jih sanjamo največkrat v življenju. Pomenijo, da izgubljaš nadzor nad svojim življenjem, pa naj bodo to finance, služba ali razmerje. To pomeni, da moraš vzeti življenje nazaj v svoje roke ali znova premisliti kakšno odločitev, preden jo sprejmeš.

Golota

Sanje o goloti so zelo pogoste in tudi zelo neprijetne. Lahko pomenijo negotovost in ranljivost ter strah in sram pred tvojimi nepopolnostmi. Nekateri celo verjamejo, da če sanjamo o goloti in da nas ni sram, to pomeni, da si želimo več svobode.

Izpit ali test

Če sanjaš, da si padel test ali izpit, to pomeni, da se globoko v sebi bojiš neuspeha. Sanje ti tako sporočajo, da še nisi pripravljen na vse izzive, ki jih bo na tvojo pot postavilo življenje.

Varanje

Če sanjaš, da te fant ali punca vara, to še ne pomeni, da je res. Sanje o varanju odsevajo tvoj strah, lahko pa pomenijo tudi, da nekaj v razmerju ni v redu in da se zveza ne razvija po tvojih pričakovanjih.

Letenje

Če velikokrat sanjaš o letenju, ima lahko to dva pomena. Če ti je v zraku prijetno, pomeni da si s svojim življenjem zadovoljen, da si svoboden in samostojen. Če pa te je strah višine in ti letenje predstavlja problem, lahko to pomeni, da si želiš zbežati iz vsakdanje rutine in da te utesnjuje.

Nosečnost

Dekle, sanjaš, da si noseča? To ima lahko več pomenov. Nekateri pravijo, da sanje o nosečnosti pomenijo strah pred materinstvom in dvomi povezani s tem, nekateri pa nosečnost interpretirajo kot znak o potencialnem razmerju, ki bi se lahko razvilo v nekaj več.

Smrt

Smrt je pogosta tematika sanj, pa naj bo to tvoja smrt ali smrt bližnjega. To še ne pomeni, da imaš vedeževalske sposobnosti. Smrt naj bi se v sanjah interpretirala kot strah pred neznanim, saj nihče ne ve, kaj se zgodi po smrti. Prav tako smrt lahko pomeni strah pred spremembo, še posebej pred določenimi mejniki v življenju. Smrt je velikokrat povezana s strahom pred odraščanjem.

Zobje

Če sanjaš, da ti izpadajo zobje, to lahko pomeni, da nisi samozavesten v svoji koži. Lahko pa ima še en pomen, namreč, da te je strah povedati, kaj si res misliš ali da te je sram nečesa, kar si povedal.

Prejšnji članekSvetovni pokal v alpskem smučanju: Mikaela Shiffrin znova navdušuje, Slovenke tokrat brez finala
Naslednji članekKakšna frizura mi najbolj paše?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.