3 koraki za organizirane ključe

Key holder with keys hanging on the wall
Foto: marketlan iz iStock

Ali pogosto izgubljaš ključe in zaradi tega spiš zunaj? Če pustimo šalo nekoliko na strani so ključi zelo pomembna mala reč, ki nam lahko ob izgubi ali založitvi predstavlja zvrhano mero skrbi in sivih las. Ko imaš v glavi tisoč in eno stvar, je včasih kar težko misliti še na deset različnih ključev. Kako lahko študent poskrbi, da ključev ne bo več iskal, ampak jih bo imel vedno pred očmi?

Siv deževen dan, odpravljaš se na odhod na faks, ampak vse ne gre kot po maslu. Že celo večnost iščeš mali ključek s katerim boš zaklenil stanovanje. Poskusil si že vse trike in preden ga boš našel, te lahko mine želja po faksu. Tega si nikakor ne želiš, zato se boš za naslednji odhod pripravil bolje. Poskrbel boš, da nikoli več ne boš založil ključev, kar bi ti prihranilo že veliko ur iskanja, živcev in energije. Kako to storiš? Obstajajo trije glavni koraki.

Prvi korak – ključi naj bodo vidni

Kovinski ključek je stežka viden, a temu se lahko izogneš z barvnimi obeski. Bela, modra, rdeča, črna in zelena barva obeskov bodo pomagale, da boš ključek našel tako rekoč »iz prve«. Nikoli več ne boš tako dolgo iskal ključev, v tvoje življenje pa bodo prinesli še prijetno paleto barv.

Drugi korak – omarica za ključe je organiziranost

Omarica za ključe je najboljši način preprečitve izgubljanja ključev, ki mu ni konca. Omarice za ključe se obesi na steno, vanjo pa lahko spraviš vse od 30 do 200 ključev. Slednja je morda nekoliko pretirana za enega študenta, nikakor pa ni neumna ideja, ki bi jo lahko implementiral v druge dele življenja.

Tretji korak – varni ključi za brezskrbno življenje

Ključi morajo biti na varnem, to je dejstvo. Odklepajo stanovanje, avto, poštni nabiralnik, trezorje in še marsikaj drugega. Zato je zelo pomembno, da so na varnem, tako zunaj in znotraj. Tu nastopi predalček za ključe. Opremljen je z mehansko kombinirano ključavnico za loputo. Pokrov skriva ključavnico in jo varuje pred slabim vremenom in vetrom.

Predalček za ključe

Preko organiziranih ključev do boljšega življenja

Varni, organizirani in vidni ključi so ključni korak do kakovostnega življenja. Da bodo ključi vedno na istem mestu, na varnem pred vsiljivci in lepo organizirani, bo poskrbela Kataloška prodaja. Velik nabor klasičnih omaric, varnostnih omaric in obeskov za ključe je kratek čas na voljo po znižani ceni. S promocijsko kodo AJ09222 izkoristite 15% POPUST do 30.09.2022!

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekKakšna je resnična oblika dežne kaplje?
Naslednji članekKadrovske štipendije Luke Koper za dijake in študente
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.