31. Slovenski oglaševalski festival se ponovno vrača na morje!

Osrednji dogodek oglaševalske stroke, ki vsako leto združi več kot 1.300 obiskovalcev, priznane mednarodne in domače goste ter najboljše kreativne rešitve, se 14. in 15. junija vrača v Avditorij Portorož, kjer se je festivalska zgodba tudi začela.

31. SOF bo obarvan digitalno. Kako je in še bo digitalna preobrazba vplivala na vse nas? Kaj prinaša Metaverse? Kako se odklopiti od elektronskih naprav in ali je to sploh še mogoče? O izzivih, ki jih digitalizacija prinaša medijem, blagovnim znamkam in vsem nam bodo spregovorili vrhunski gostje.

Koga bomo videli na velikem odru?

S svojimi idejami nas bo očaral svetovno priznani nizozemski umetnik Erik Kessels, ki ga je revija Time imenovala »vizualni čarovnik«, Vogue Italija pa »sodobni antropolog«. Kako ob vseprisotnosti tehnologije živeti bolj zdravo, produktivno in srečno življenje nam bo razkril Alessio Carciofi, univerzitetni profesor ter avtor prve knjige in podkasta o digitalnem razstrupljanju v Italiji. Iz Los Angelesa pa prihaja Dot Lung, ena najboljših strokovnjakinj za družbena omrežja na svetu.

Navdušili nas bodo tudi stand up komik, ter radijski in televizijski voditelj Denis Avdić, profesionalni kolesar Matej Mohorič, antropolog in izredni profesor dr. Dan Podjed radijski in televizijski voditelj, kolumnist in avtor Miha Šalehar ter številni drugi govorci.

Začnite poletje v dobri družbi

Sproščeno morsko okolje na novi lokaciji bo zagotovo prineslo dobro družbo, nova poznanstva ter sveže ideje. Zagotovi si vstopnico in se pridruži pestremu festivalskemu dogajanju, ki bo 14. in 15. junija napolnilo Avditorij Portorož. Do 13. maja te čakajo tudi nižje cene študentske prijavnine.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekDigitalna zapuščina – kaj (naj) se zgodi s družabnimi profili po tvoji smrti?
Naslednji članek9 glasnih zvokov, ki jih ne moremo slišati
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.