5 razlogov, zakaj je ena najbolj zaželenih pametnih ur

pametna ura huawei watch ultimate

Težko pričakovana in inovativna pametna ura Huawei Watch Ultimate, ki je bila pred kratkim predstavljena v Sloveniji, je takoj izzvala pozitivne ocene uporabnikov in tehničnih novinarjev.

Huawei Watch Ultimate je popolna kombinacija tradicionalne in pametne ure, pri kateri so uporabili redke in prefinjene materiale ter napredne pametne funkcije, da bi s stilom izpolnila vaše stroge zahteve. Tako kot predhodni modeli pametnih ur Huawei, je tudi nova ura sposobna celodnevnega spremljanja zdravstvenih podatkov in nudi številne inovativne pametne funkcije. Obenem premika meje z načinom ekskurzija in vodoodpornostjo do globine 100 metrov.

Kakovostni materiali in inovativne tehnike izdelave

Pametna ura Huawei Watch Ultimate je zasnovana in izdelana, da je korak pred izdelki najbližjih zasledovalcev. Ponaša se z ohišjem iz kovinske zlitine na osnovi cirkonija – najtrše lahke zlitine. Material, ki ga urarska industrija že nekaj časa uporablja za brezčasno eleganco vrhunskih ur, je s tem prvič uporabljen v katerikoli pametni uri. Štiri in polkrat je močnejši ter dva in polkrat trši od nerjavečega jekla, kar novi pametni uri ob ohranjanju elegantnega dizajna omogoča, da vzdrži nemogoče razmere.

Trpežnost ohišja nadgrajujeta zaščitno steklo iz safirja, ki se sveti z leskom dragih kamnov in urina luneta iz nano-tehnološke keramike. Šest do sedemkrat je trša od nerjavečega jekla, mojstrsko in precizno izdelana ter odpornejša proti praskam in koroziji.

Popolni nadzor zdravja

Nova pametna ura je opremljena s tehnologijo Huawei TruSeen za izredno natančno spremljanje fizioloških znakov, kot so srčni utrip, nasičenost kisika v krvi, raven stresa in celo kakovosti spanja. Dolgotrajni preizkusi so pokazali minimalno odstopanje natančnosti merjenja srčnega utripa. Poleg tega lahko na zahtevo zaženete snemanje elektrokardiograma (EKG) in preverite togost arterij. Prav zaradi tega pametna ura Huawei Watch Ultimate ne bo prepričala le rekreativcev in ljubiteljev estetike klasičnih ur, temveč bo v veliko pomoč tudi profesionalnim športnikom.

Raziskujte morske globine

Pametna ura Huawei Watch Ultimate podpira več kot 100 športnih načinov, tako da boste zlahka našli primeren šport zase na prostem ali v zaprtih prostorih. Vse od funkcionalnih treningov, preko spremljanja joge in uličnega plesa do potopov do globine 100 metrov. Program je podprt s štirimi načini (rekreativno potapljanje, tehnično potapljanje, prosto potapljanje in potapljanje z jeklenko) in je kot takšna popolna za ambiciozne potapljače, ki se ne ustrašijo izzivov.

Način potapljanja zagotavlja profesionalne podatke, vključno z globino, hitrostjo spuščanja, temperaturo, drugimi fiziološkimi parametri, in lahko celo vodi vrnitev na gladino (dekompresijo).

Uživajte v dolgi življenjski dobi baterije

Pametna ura Huawei Watch Ultimate inovativno zasnovo in odlične zmogljivosti dopolnjuje z izjemno do 14-dnevno življenjsko dobo baterije. S pomočjo nove generacije tehnologije brezžičnega hitrega polnjenja bo v samo 10 minutah raven energije v bateriji narasla na 25 odstotkov. Hitro polnjenje novi pametni uri omogoča, da zlahka sledi hitremu avanturističnemu življenjskemu slogu. Naj gre za izkušene alpiniste ali ljubitelje potapljanja, nobenemu ne bo treba skrbeti, da bi pametna ura prenehala delovati ob najbolj nemogočem trenutku zaradi izpraznjene baterije.

Združljiva s sistemoma iOS in Android

Če želite v celoti izkoristiti vse funkcije in zmogljivosti pametne ure Watch Ultimate, jo morate povezati s pametnim telefonom, kot sta nedavno predstavljena Huawei P60 Pro ali Huawei Mate X3, oziroma z aplikacijo Zdravje. Na telefonih Huawei je že nameščena, medtem ko jo bodo uporabniki drugih telefonov s sistemom Android našli v trgovini z aplikacijami. Ravno tako ura deluje povezana z Applovimi napravami in operacijskim sistemom iOS.

Zvrhan koš novosti

Poleg pametnega telefona Huawei P60 Pro je Huawei pred kratkim na naš trg poslal čudoviti pametni telefon Huawei nova 11 Pro, izredni prepogljivi pametni telefon Huawei Mate X3, pametne ure serije Huawei Watch 4 in izredno Huawei Watch Ultimate.

Za več informacij obiščite spletno stran: https://consumer.huawei.com/si/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.