5 razlogov, zakaj je Watch GT 3 Pro ena najbolj zaželenih pametnih ur

Huawei Watch GT 3

Težko pričakovana in inovativna serija pametnih ur Huawei Watch GT 3 Pro, ki je bila konec maja predstavljena v Sloveniji, je takoj izzvala pozitivne ocene uporabnikov in tehničnih novinarjev.

Najelegantnejša pametna ura Huawei do zdaj je na voljo v dveh velikostih in skupaj štirih različicah. Večja s premerom ohišja 46 mm je na voljo s paščkom iz titana ali črnega fluoroelastomera, medtem ko manjša s premerom 43 mm nudi izbiro med keramičnim ali usnjenim. Tako kot predhodne različice serije GT so tudi nove ure sposobne celodnevnega spremljanja zdravstvenih podatkov in nudijo številne inovativne pametne funkcije. Obenem premikajo meje beleženja športov z načinoma spremljanja prostega potapljanja in golfa.

Kakovostni materiali in inovativne tehnike izdelave

Večja pametna ura s premerom 46 mm ima čudovito ohišje iz titana z natančno obdelanimi robovi, ki se svetijo iz vseh kotov. Ščiti jo tudi zaščitno safirno steklo zaslona, ki je izredno odporno proti praskam. Kot predhodnice ima tudi Huawei Watch GT 3 Pro vrtljivo krono za natančno upravljanje ure, ki je prav tako iz titana. Zato je odpornejša in uporabna v težjih razmerah. Hrbtišče ure je iz nanokeramike, materiala, ki ne draži kože, je udoben za nošenje in obenem omogoča izredno natančno merjenje temperature kože.

Še bolj posebno je ohišje manjše različice. Narejeno je namreč iz keramike, ki je med preizkušanjem zdržala ekstremno visoko temperaturo 1.500 ˚C. Med postopkom izdelave ohišje polirajo z diamantnim prahom, da dobi čisto, bleščeče belo in brezhibno površinsko teksturo. Kot pri večji, je tudi pri tej uri zaslon zaščiten s safirnim steklom, medtem ko je vrtljiva krona iz keramike, a ima za lepši videz vstavljeno kovinsko obrobo.

Popolni nadzor zdravja

Nova pametna ura je opremljena s tehnologijo Huawei TruSeen 5.0+ za izredno natančno spremljanje fizioloških znakov, kot so srčni utrip, nasičenost kisika v krvi, raven stresa in celo kakovosti spanja. Dolgotrajni preizkusi so pokazali minimalno odstopanje natančnosti merjenja srčnega utripa. Razlika, do katere pride med intenzivnimi treningi, ko srčni utrip preseže 150 udarcev na minuto, znaša le med enim in dvema utripoma. Prav zaradi tega pametna ura Huawei Watch GT 3 Pro ne bo prepričala le rekreativcev in ljubiteljev estetike klasičnih ur, temveč bo v veliko pomoč tudi profesionalnim športnikom.

HUAWEI_GT3

Raziskujte morske globine ali igrajte golf

Pametna ura Huawei Watch GT 3 Pro podpira več kot 100 športnih načinov, tako da boste zlahka našli primeren šport zase na prostem ali v zaprtih prostorih. Vse od funkcionalnih treningov, do spremljanja joge in uličnega plesa. Obenem nudi dva popolnoma nova in obenem inovativna športna načina. Zaradi vodotesnosti (5 ATM) je primerna za beleženje prostega potapljanja do globine 30 metrov celo v slani vodi. Ustrezni športni način beleži in prikazuje podatke v realnem času, vključno s hitrostjo, globino in trajanjem potopa ter vas opomni, ko se potopite pregloboko ali ste predolgo pod vodo.

V svetu športa velja golf za nekaj posebnega. Ker gresta luksuz in eleganca z roko v roki, vam bo nova pametna ura pomagala, da izboljšate rezultate na igrišču. Beleži namreč hitrost in tempo zamaha, čas palice v skrajnem položaju in skupni čas zamaha, na podlagi česar nato analizira tehniko in svetuje, kako jo lahko izboljšate.

Uživajte v dolgi življenjski dobi baterije

Zaradi dolge življenjske dobe baterije in hitrega polnjenja bo vaša nova pametna ura vedno pripravljena, da izpolni vaše zahteve. V samo desetih minutah bo napolnjenost baterije povečana za 25 %, medtem ko bo spet polna v 85 minutah. Baterija večje 46-milimetrske ure nato zdrži do 14 dni uporabe, baterija manjše 43-milimetrske pa do 7 dni.

Združljiva s sistemoma iOS in Android

Če želite v celoti izkoristiti vse funkcije in zmogljivosti pametne ure Huawei Watch GT 3 Pro, jo morate povezati s pametnim telefonom, kot sta na primer nedavno prestavljena vrhunska P50 Pro ali P50 Pocket, oziroma z na njem nameščeno aplikacijo Zdravje. Na telefonih Huawei je že nameščena, medtem ko jo bodo uporabniki drugih telefonov s sistemom Android našli v trgovini z aplikacijami. Ravno tako ura deluje povezana z Applovimi napravami in operacijskim sistemom iOS.

Povezan ekosistem naprav

Danes središče pametnega ekosistema velikokrat predstavljajo pametni telefoni. Na tem področju je Huawei v zadnjem času močno okrepil ponudbo, in sicer z modeloma Huawei P50 Pro in Huawei P50 Pocket. Njima pa se pridružujejo še druge pametne naprave, ki olajšajo vsakdanje življenje. Najprej so tu pametni telefoni Huawei nova 9 SE, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki jim sledijo še pametne ure serij Huawei Watch GT 3 Pro, Huawei Watch GT 3 in Huawei Watch GT Runner ter monitorja MateView in MateView GT.

O podjetju Huawei Consumer BG

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva. Huawei je po svetu vzpostavil že 14 raziskovalnih in razvojnih centrov, vključno v Nemčiji, na Švedskem, v Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Consumer BG je ena od Huaweievih treh poslovnih enot in ima pod okriljem pametne telefone, tablične računalnike, osebne računalnike, nosljive naprave, storitve v oblaku in drugo. Huaweieva globalna mreža je zgrajena na več kot 30 letih strokovnega znanja in izkušenj v telekomunikacijski industriji in je posvečena zagotavljanju najnovejših tehnoloških rešitev uporabnikom po celem svetu.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:

Facebook

YouTube

Instagram

Skupnost

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.