Bi se odpeljali? Supernova podarja!

Supernova

Že od začetka aprila v ljubljanskih nakupovalnih centrih Supernova poteka nagradna igra Super račun. Igra je namenjena vsem obiskovalcem, ki opravijo nakup v vrednosti nad 50 € v kateri koli poslovalnici tako Supernova Ljubljana Rudnik kot Supernova Ljubljana Šiška.

Sodelovanje je preprosto in obiskovalci lahko svoj obisk v centru nadgradijo z zanimivimi nagradami. Na Info točkah obeh centrov, kjer pokažete račun, prejmete letak, ga izpolnite in oddate v veliki vitrini v pritličju centra, v katerem ste nakupovali. V kolikor greste po nakupih v soboto, lahko tedensko žrebanje z raperjem Trkajem spremljate kar v živo in z malo sreče domov odpeljete e-skiro ali e-kolo.

Nagradna igra se bo zaključila 6. maja ob 15.00 s spektakularnim žrebanjem glavne nagrade v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška. Takrat bodo izmed vseh zbranih kuponov in ob zabavi skupaj z vedno duhovitim in zabavnim raperjem Trkajem izžrebali električno Opel Mokko za eno leto.

»Vsak račun je lahko SUPER RAČUN,« so povedali pri Skupini Supernova. “Obiskovalce naših nakupovalnih centrov v prestolnici vabimo, da sodelujejo v nagradni igri, v kateri imajo možnost osvojiti fantastične nagrade. V obeh centrih je na voljo skoraj 200 trgovin in verjamemo, da na več kot 90 tisoč kvadratnih metrih, vsak obiskovalec zagotovo najde kotiček zase. Trgovsko ponudbo nadgrajujemo z odlično gastronomsko ponudbo, kjer si obiskovalci lahko privoščijo okuse s celega sveta, največjim sistemom kinodvoran v Sloveniji, najmlajšim obiskovalcem pa so na voljo zabaviščni parki ter notranja in zunanja igrišča. Naši centri so mesto nakupovanja, druženja ali sprostitve za čisto vsakogar.«

Naj bo prav vaš račun Super račun na tedenskem IN glavnem žrebanju.

22. aprila ob 11.00 je zadnje tedensko žrebanje, nagrada pa e-kolo. Časa ni več veliko, zato pohitite. V soboto, 6. maja ob 15.00, bodo izmed vseh pravilno izpolnjenih nagradnih letakov v Supernovi Ljubljana Šiška izžrebali srečneža, ki bo domov odpeljal električno Opel Mokko za eno leto! Vse dogodke, kjer bodo žrebali nagrajence nagradne igre Super račun, bo popestril raper Trkaj, kar je zagotovilo, da bo zabave na pretek.

Ne zamudite priložnosti, da postanete del vrhunske zabave in bogatih nagrad. Kdo ve, lahko se sreča nasmehne prav vam!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.