Družinska ledena pravljica pred Supernovo na Rudniku

Supernova Ljubljana Rudnik

Drsanje na naravnih jezerih ima svojevrsten čar, a ta v zadnjih letih malokdaj povsem zamrznejo. Na srečo pa je na voljo tudi nekaj umetnih drsališč, kjer se lahko ob milejših zimah prav tako zabavate. Dodatna prednost je tudi to, da za obisk takega drsališča ne potrebujete veliko časa, ki ga vedno primanjkuje, drsate pa lahko tudi, ko se stemni.

Z veseljem sporočamo, da so tudi pred nakupovalnim centrom Supernova Ljubljana Rudnik pripravili umetno drsališče. Drsališče najdete pred glavnim vhodom v nakupovalni center. Zabava na ledeni ploskvi vam je na voljo vsak dan od 10. do 22. ure. Drsališče je atraktivno osvetljeno in drsanje na njem pričara pravo zimsko pravljico. Na 300 kvadratnih metrih zamrznjenih površin boste med tednom lahko drsali za 4 eure, med vikendom pa za dva več. Na voljo je tudi izposoja drsalk po izjemno ugodni ceni 1 euro, sposodite pa si lahko tudi drsalne pingvine za otroke.

Supernova_Rudnik
Supernova Ljubljana Rudnik

Izkoristite to zares prijetno zimsko aktivacijo in se ob tem osvežite ali okrepčajte še v prikupnih lesenih hiškah ob drsališču. Medtem ko se vaši otroci zabavajo na ledu, v miru opravite nakupe v nakupovalnem centru.

Vabi vas Supernova Ljubljana Rudnik.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.