Ekrani in kamere za hibridno delo: Naprava, ki vse to združi

Zaščita računalnika lahko prepreči spletne prevare
Zaščita računalnika lahko prepreči spletne prevare Foto: PhotoMet iz iStock

Že kar dobro smo navajeni na hibridni način dela, kjer določen del poteka od doma. Tu so seveda načini dela, ki zahtevajo stalno delo od doma ali lokacij, stran od primarne pisarne. Tako se za komunikacijo pogosto naslanjamo na odlične ekrane in kamere, s katerimi si olajšamo delo in stopimo v skoraj direktni kontakt s sodelavci, strankami in drugimi.

Na kaj smo pozorni pri izbiri kamere in ekrana?

Pri izbiri spletne kamere za hibridno delo upoštevajmo dejavnike: kakovost slike, delovanje pri šibki svetlobi, vidno polje, možnosti namestitve, povezljivost, kakovost mikrofona, združljivost, funkcije zasebnosti, proračun in ocene. Pregled specifikacij, ki jih ponuja določena spletna kamera, nam da pravi odgovor na to, ali ustreza našim zahtevam in željam.

Ko izbiramo zaslon za hibridno delo, upoštevamo: njegovo velikost in ločljivost, ki sta primerni za delovni prostor, tehnologijo zaslona, ki ustreza vizualnim potrebam in proračunu, stopnjo osveževanja za gladko gibanje, možnosti povezovanja, nastavljivo ergonomijo za udobno gledanje, barvno natančnost za grafično delo, funkcije, večopravilnost in ceno.

V samem postopku se seveda lahko zanašamo na mnenja strokovnjakov in poznavalcev, tako v živo kot na internetu. Kot pa se spodobi, imamo tudi mi za vas rešitev, ki ekran in kamero vsebuje v eni napravi.

Interaktivni zasloni so prihodnost dela

Interaktivni zasloni so rešitev za hibridno delo in delo od doma

Interaktivni zasloni so odlična rešitev za delo od doma, hibridno delo in delo nasploh. Multifunkcijski zasloni imajo veliko prednost, saj so edini »All in one« video-konferenčni sistem na trgu. Predstavljajo nov način sodelovanja, kot novost na trgu pa pritegnejo pozornost vsakogar. Ker omogočajo videoklice brez naknadne vgradnje kamer, mikrofonov in zvočnikov, je izbira logična. Celoten zaslon se zaradi vgrajenega računalnika in Windows sistema spremeni v velik računalnik na dotik.

Predstavitve, sestanki, klici in drugo bo zdaj potekalo hitreje, brez zapletov ali potrebe po predhodnem izobraževanju. Zato lahko skočiš na spletno stran podjetja Secop d. o. o., kjer se lahko odpraviš v prihodnost z interaktivnimi zasloni.

Tiskalniške naprave, najem tiskalnika, uničevalci dokumentov in interaktivni zasloni. Nudimo svetovanje, izobraževanje in strokovno tehnično osebje.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekZakaj bi se morali sprijazniti z manj?
Naslednji članekZakaj gledamo šport?

Tiskalniške naprave, najem tiskalnika, uničevalci dokumentov in interaktivni zasloni. Nudimo svetovanje, izobraževanje in strokovno tehnično osebje.

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.