Fever Tree – tonik #1 po izboru najboljših barmanov na svetu

Top 2 koktejla z nagrajenimi Fever Tree toniki

Osvežitev, ki dopolni poletna druženja.

Fever Tree je najboljši prijatelj koktejlov!

Fever Tree toniki vsebujejo skrbno izbrane sestavine najvišje kvalitete. Raznovrstne arome in poživljajoč učinek tonikov so več kot odlično izhodišče za eksperimentiranje s koktejli.

Top 2 koktejla s Fever Tree

Prepustite se poletno-jesenski pustolovščini neverjetnih okusov Tonic Water:

Indian Tonic Water: začutite pristen utrip daljne Indije, ki se bo v vaših ustih spojil v aromah kinina, citronske kisline in mehke izvirske vode – tonik je nevtralen in lepo dopolni kakršnekoli pijače.

Aromatic Tonic Water: to je tonik, ki vas bo že po prvem požirku odpeljal v Južno Ameriko. Mešanica okusov kardamoma, ingverja in pimeta je prava poživljajoča bomba, ki bo prebudila vse vaše čute. Tonik je intenziven in bo lepo dopolinl bolj robustne in strukturirane brezalkoholne gine.

Mediterranean Tonic Water: mediteranska zelišča, fina eterična olja iz sicilijanskih limon in mandarine, ki so ustekleničena v tem toniku, so prava sredozemska poslastica. Tudi če boste v mestu, boste zaslišali šum morja v svoji bližini.

Elderflower Tonic Water: sofisticiran okus bezga, ki ga odlikuje izjemna mešanica sladke grenčice in kinina. Tonik, ki čudovito dopolni bolj sadno, cvetne brezalkoholne gine.

Izbrano kakovost tonikov Fever Tree so prepoznali tudi strokovnjaki. Na mednarodnem tekmovanju Drink International’s 2021 Annual Brand Report je Fever Tree že 7 leto zapored prejel nagrado za in No1. Bestselling Brand No.1 Top Trending Tonic Water Brand.

Tabeli ginov

1. Recept – Pink Gin & Tonik

Zagotovo eden najbolj poznanih in oboževanih gin&tonikov.

Sestavine:

– 150 ml Aromatic Fever Tree

– 50 ml brezalkoholnega brinovega gina

– kocke ledu

– pomarančna lupinica

Pijača na mizi, skupaj z okraski

2. Recept – Klasični Gin & tonik

Najbolj enostaven in klasičen gin & tonik, ki ga dopolniš s čudovitimi aromami po izbiri.

Sestavine:

– 150 ml Premium Indian Tonick Fever Tree

– 50 ml brezalkoholnega gina

– kocke ledu

– arome po izbiri / limonina lupinica ali limetina lupinica

Pijača na mizi, skupaj z okraski

Visoki kozarec napolnite s kockami ledu. Vanj po vrsti nalijte vse zgoraj naštete sestavine ter na koncu potresite z muškatnim oreščkom v prahu.


Vse naštete in ponujene kombinacije se bodo do popolnosti izrazile le s pravilno izbiro kakovostnih sestavin. eVino vinoteka na Šmartinski cesti 53 v Ljubljani poleg različnih okusov Fever Treejev ponuja tudi številne svetovno najbolj poznane blagovne znamke ginov, viskijev, rumov in konjakov.

Obiščite nas vsak delovnik med 10:00 in 21:00 ter ob sobotah od 10:00 do 14:00 in z nasveti vam bomo pomagali pri izbiri najboljših sestavin za koktejle, s katerimi boste popestrili praznični čas.


Za popolnejšo izkušnjo

Poleg pravilnega izbora premium sestavin je pri kreaciji koktajlov pomembna tudi pravilna izbira kozarcev, saj kozarec lahko pomembno vpliva na okuse in arome. GIN set štirih kozarcev Riedlove O kolekcije s svojo obliko omogočajo pijači, da se izrazi do popolnosti.

Pijača na mizi, skupaj z okraski

Fever Tree: The Art Of Mixing

Če želite o pripravi koktajlov izvedeti še več, pa je pred vami knjiga, ki vam bo v pomoč pri odkrivanju novih področij in okusov. 125 koktejl receptov, ki so nastali s pomočjo svetovno najbolj poznanih barmanov. Raznovrstne arome in poživljujoče učinke Fever Treeja so združili z vrhunskimi žganimi pijačami ter pripravili priznane recepte. Vsi namreč vemo, da je za pripravo vrhunskega koktejla pomembna izbira kakovostnih sestavin ter pravilna priprava!

Pijača na mizi, skupaj z okraski

Preveri ponudbo Fever Tree tonikov in izkoristi 15 % popust na vse Fever Tree tonike s kodo fevertree15.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.