Huawei FreeBuds SE: Slušalke, ki bodo postale vaše vsakodnevne spremljevalke

Huawei FreeBuds SE

Brezžične stereo slušalke Huawei so se že dobro usidrale med ljubitelji tovrstnih naprav, zdaj pa je v Sloveniji na voljo še cenovno dostopnejši model odprtega tipa FreeBuds SE, po ceni 59 evrov. Prepričale vas bodo z lično obliko v beli ali zeleni barvi, udobnostjo nošenja, kristalno čistim zvokom in izredno življenjsko dobo baterije. Prav tako pa se odlično razumejo z vsemi telefoni, tudi novimi Huaweievimi modeli Mate 50 Pro, nova 10 in nova 10 Pro.

Zapeljive linije

Sodobno obliko slušalk in polnilne škatlice v beli ali zeleni barvi je navdihnila lahkotnost oblakov in neba. Zaradi natančne oblike in zasnove se prilegajo zunanjemu delu ušesa in zmanjšujejo pritisk na ušesni kanal, s čimer je doseženo izredno udobje uporabe. Za boljše prilagajanje so na voljo trije različno veliki silikonski čepki. Z ergonomsko zaobljeno krivuljo in naravno obliko sta slušalki udobni in stabilni, zato ju lahko brez težav nosite tudi več ur.

Slušalke FreeBuds SE so shranjene v estetsko dovršeni zaobljeni polnilni škatlici, ki je zasnovana, da se prilega žepu ali udobno počiva na dlani.

Vaši bobniči bodo poskakovali od navdušenja

Huawei je pri zasnovi slušalk uporabil najnovejše tehnologije, usklajene z izjemnimi tehnikami obdelave zvoka in natančno nastavljenimi visoko občutljivimi zvočnimi membranami. Poleg tega se slušalke Huawei FreeBuds SE ponašajo s preprosto in stabilno povezljivostjo Bluetooth 5.2 ter izredno nizkimi zakasnitvenimi časi.

Visoko natančen in občutljiv 10 mm dinamični zvočni gonilnik slušalk je skrbno nastavljen, da povrne vsaki noti prvotni zven ob kakovostni reprodukciji nizkih tonov. Ker nudijo uravnotežen zvok z bogatimi podrobnostmi, so popolne za uživanje v vseh glasbenih zvrsteh.

Ravno tako je poskrbljeno za odličen zajem govora med telefonskimi klici. Dva vgrajena mikrofona z visoko natančnostjo razlikujeta med vašim glasom in hrupom okolice ter tako zagotavljata kristalno čist govor ne glede na razmere.

Odlične za daljše dogodivščine

Slušalke zagotavljajo dolgo življenjsko dobo baterije, šest ur poslušanje glasbe ali štiri ure pogovora. Obenem baterija v polnilni škatlici zagotavlja do 24-urno avtonomijo delovanja, ki jo boste cenili vsi, ki ste veliko na poti, daleč od električne vtičnice.

Naj vas dostopna cena ne zavede, kajti nove slušalke nudijo tudi interaktivno upravljanje. Merilnik pospeška poskrbi za samodejno zaznavo, ko jih odstranimo iz ušes, medtem ko na dotik občutljiva površina na ohišju skrbi za nadzor predvajanja.

Popolna izkušnja z aplikacijo AI Life

Slušalke delujejo v povezavi s telefoni s sistemom Android ali iOS. Ves njihov potencial pa boste sprostili z aplikacijo AI Life, ki jo najbolj preprosto prenesete s trgovine AppGallery, ki beleži 480 milijonov mesečno aktivnih uporabnikov, od tega kar 45 milijonov v Evropi. Med drugim boste v njej lahko spremenili upravljanje z dotiki in delovanje slušalk prilagodili svojim potrebam.

V primeru, da jih uporabite v povezavi s telefonom Huawei, se na zaslonu odpre prijavno okno, ko prvič odprete polnilno škatlico. Ko sta napravi uspešno seznanjeni, se slušalke vsakič hitro in uspešno povežejo, skoraj takoj, ko ušesna čepka vzamete iz škatlice. Aplikacija AI Life pa vam bo prikazala, koliko energije je v baterijah obeh slušalk in koliko v polnilni škatlici.

Za vsako priložnost

Huawei FreeBuds SE tako hitro postanejo nepogrešljiv pripomoček pri raznovrstnih vsakodnevnih opravilih. Hitro bodo postale stalnica pri video in glasovnih službenih klicih, prav tako pa tudi v prostem času pri športnem udejstvovanju in digitalni zabavi, zlasti v kombinaciji z najnovejšimi telefoni Mate 50 Pro, ki s svojo zmogljivostjo izstopajo na vseh področjih, med drugim tudi fotografiji.

V trgovini AppGallery oz. prek neodvisne aplikacije Gspace boste na primer našli ogromno najnovejših in najbolj popularnih mobilnih iger, ki vas bodo z novimi slušalkami še bolj posrkale vase. Za večerni tek pa si boste lahko na pametno uro Huawei Watch GT 3 Pro naložili vašo najljubšo glasbo, ki vam bo na trasi dajala dober tempo. Slušalke namreč lahko povežete tudi s pametno uro Huawei. Športniki, še posebej tekači, se boste sicer razveselili še ene novosti. S Huaweievimi pametnimi urami lahko po novem uporabljate tudi priljubljeno aplikacijo Strava.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.