Igra je bistvena za otrokov razvoj, preverite novo možnost v Ljubljani

supernova Šiška

Otroštvo je čaroben čas, ko otroci raziskujejo svet okoli sebe, se učijo novih stvari in razvijajo svojo osebnost. Igra je bistveni del otroštva, saj otrokom omogoča, da se izražajo, raziskujejo in zabavajo. Starši imamo zagotovo ključno vlogo pri zagotavljanju srečnega in izpolnjujočega otroštva naših otrok.

Eden od načinov za zagotavljanje srečnega otroštva je spodbujanje igre, ki je bistvena za otrokov razvoj in mu zagotavlja srečno otroštvo. Otroci se lahko igrajo številne vrste iger, vključno z domišljijsko igro, fizično igro in socialno igro. Prav tako je potrebno zagotoviti ravnovesje med igro v zaprtih prostorih in na prostem. Igra na prostem otrokom omogoča raziskovanje narave, gibanje in razvijanje motoričnih spretnosti. Po drugi strani pa igra v zaprtih prostorih zagotavlja varno in udobno okolje, v katerem se otroci lahko ukvarjajo z domišljijsko igro in razvijajo svoje kognitivne sposobnosti.

V Supernovi Ljubljana  Šiška na voljo nove možnosti za kreativno igro

na glavo

Predstavljamo najnovejšo pridobitev skupine Supernova – povsem novo otroško igralnico v 1. nadstropju Supernove Ljubljana Šiška, ki vam bo kmalu na voljo z najnovejšo igralno opremo! Otroci se se bodo zagotovo zabavali ob tej novosti.

A to še ni vse! V petek, 26. maja in v soboto, 27. maja, bodo vaši otroci lahko skakali do onemoglosti na nori zabavi z napihljivimi igrali. To je vrhunska zabava, ki je vaši otroci ne bodo nikoli pozabili!

Lego World –  skok v svet kreativnih idej

V nepozabni pustolovščini pa boste v Supernovi Ljubljana Šiška med 12. in 20. majem 2023 lahko sprostili otrokovo kreativnost na ustvarjalni delavnici LEGO World. Z legendarnimi kockami na dosegu roke se bodo vaši otroci lahko prepustili domišljiji in ustvarili svoje lastne mojstrovine! Igralnica bo odprta ob delavnikih od 15. do 20. ure in ob sobotah od 10. do 20. ure.

Po igri se prileže okrepčilo

 Med igro vaših otrok ali pa po njej boste lahko v Supernovi Ljubljana Šiška izkoristili tudi našo najnovejšo promocijo, ki ponuja 3 € popusta na katero koli okusno jed v restavracijah Vozi Miško, Angel in Green Republic. Ob naročilu boste preprosto predložili kupon in uživali v slastnem obroku po nižji ceni. Vas zanima kako do kuponov?  Obiščite Supernovo Ljubljana Šiška, v soboto 13. ali 20. maja med 10.00 in 13.00 uro, kupone boste pri prikupnih hostesah lahko pridobili prav v tem času.

Ne, ni še konec! Pripravite se tudi na vznemirljivo priložnost za veliko zmago! Predstavljamo radijsko nagradno igro »Ugani vrednost« – edinstveno nagradno igro, ki vas bo zagotovo navdušila. Od 8. do 29. maja se preprosto odpravite v Supernovo Ljubljana Šiška in preizkusite svoje sposobnosti ugibanja. Nagrada? 2 x darilna kartica Supernova v vrednosti neverjetnih 500 €!

Vse, kar boste morali narediti je, da seštejete redne cene izdelkov, ki so razstavljeni v vitrini, nato pa obiščete radioekspres.si in izpolnite prijavnico. Niste prepričani, kako sešteti vse cene? Ni problema! Poslušajte Radio Ekspres za vsakodnevne namige ali pa si podrobneje razglejte po nakupovalnem središču. In najboljši del? Tudi če prvič ne uganete pravilno, imate še drugo priložnost, saj bo vitrina med tekmovanjem kar 2x na novo napolnjena.

Več informacij o nagradni igri lahko najdete tukaj.

Veselimo se vašega obiska in navijamo za vas!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.