Iščeš popolno darilo zanjo?

pametna ura huawei watch gt 4 na ženski roki

Za žensko je ura najprej okras, šele nato pripomoček. Zato mora biti čudovita, sodobna in skladna z njenim modnim slogom. Vse to združuje Huaweieva pametna ura, ki pa ni zgolj lepa, temveč postaja nepogrešljiva svetovalka zdravega življenjskega sloga.

Pametna ura Huawei Watch GT 4 s premerom 41 milimetrov sledi filozofiji »manj je več«, kjer je izdelek praktičen, izjemen in brez nepotrebnih dodatkov. Ura, debela le 9,8 milimetra, ima okoli zaslona izredno tanek kovinski obroč. Ohišje je klasične rožnato zlate barve, ki se lepo poda k belemu usnjenemu paščku, elegantnemu rožnato zlatemu paščku iz mrežice ali paščku iz srebrnih in zlatih kovinskih členov. Kot takšna niti zdaleč ne izda, da gre za pametno uro. Namesto tega vidite čudovit in eleganten okras na zapestju, ki ga lahko prilagajate razpoloženju ali modnemu slogu. Dosti več pa si verjetno ne morete želeti.

A vseeno je ura veliko več kot le okras. Prikazuje obvestila s telefona, 24 ur na dan, vse dni v tednu šteje korake, meri srčni utrip, a kljub temu baterija zdrži tudi do enega tedna. Poleg tega ima še eno pomembno funkcijo. Preko aplikacije Zdravje (Huawei Health) lahko nanjo namestite glasbene datoteke, ki jih ura predvaja na povezane brezžične slušalke, kot so na primer Huawei FreeClip. Priljubljene skladbe lahko poslušate tudi, ko nimate telefona pri sebi, kar je še posebej priročno med tekom ali vadbo v fitnes studiu. A najbolje se ura izkaže pri beleženju telesne dejavnosti.

Motivacijo lažje najdete v izboljšanih obročih dejavnosti (Activity Rings), ki na prvi pogled prikazujejo dnevne statistične podatke o telesni pripravljenosti (porabljene kalorije, trajanje zmerno intenzivne vadbe, kot je hoja ali tek in kolikokrat ste vsako uro vstali vsaj za eno minuto). Da bi spodbudila k zaključku vseh treh obročev v enem dnevu, funkcija z navideznimi medaljami nagrajuje doseganje novih mejnikov telesne pripravljenosti in postavljanje rekordov. Poleg tega boste imeli dostop do več kot 100 športnih načinov, med katerimi je po novem tudi način za sledenje e-športa, s pomočjo katerih bo ohranjanjetelesne aktivnosti še bolj priročno kot kdaj koli prej

Toda to ni vse, kar zna ura. Pomembni sta še dve funkciji. Spremlja kakovost spanja, prepozna motnje spanja in ponudi več kot 200 predlogov za izboljšanje, vključno s prilagojenimi nasveti. Pametna ura s pomočjo spremljanja srčnega utripa, ritma dihanja posameznika ter analize velikih podatkov omogoča učinkovitejši nadzor nad zdravjem in počutjem. V tej smeri deluje tudi funkcija lajšanja stresa, ki ga zazna na podlagi spremljanja spremenljivosti srčnega utripa.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.