Iščeš prenosnik po ugodni ceni?

Businessman using smart phone and laptop computer
Foto: Poike iz iStock

Dela in študija si brez vsakodnevne uporabe sodobnih tehnologij, kot so računalniki, tablice in pametni telefoni, danes ne moremo več predstavljati. Najrazličnejše elektronske naprave pa lahko predstavljajo precejšen finančni zalogaj, zato ti podajamo namig, kako lahko ob nakupu tovrstnih igračk prihraniš celo do 30 %!

Si že slišal/-a za tovarniško obnovljene naprave?

S tem izrazom označujemo nekdanje razstavne eksponate, sejemske artikle in neprodane zaloge, ki so bile zaradi raznih pomanjkljivosti ali poškodovane embalaže vrnjene prodajalcu. Gre za nerabljene in preverjene artikle, na katerih strokovnjaki odpravijo vse morebitne napake ter ponastavijo programsko opremo. Na novo zapakiran in popolnoma delujoč izdelek te po ugodnejši ceni zdaj že čaka v spletni prodajalni PoceniPC.com.

Zakaj izbrati PoceniPC.com?

Da se izogneš nevšečnostim ob nakupu tovrstnih izdelkov, se moraš prepričati, da prodajalec nudi možnost vračila ter dobro garancijo. PoceniPC.com je eden redkih ponudnikov računalniške opreme, ki svojim kupcem omogoča enoletno garancijo tako na rabljene kot tovarniško obnovljene artikle. Poleg tega te v njihovi prodajalni čaka pestra ponudba tovarniško obnovljenih in rabljenih računalnikov ter tovarniško obnovljenih in rabljenih prenosnikov različnih proizvajalcev po znižanih cenah. Izberi svojega in razliko raje zapravi drugje.

Rabljeni računalniki, prenosniki in razstavni eksponati.

Prejšnji članekZapleti na mejnem prehodu
Naslednji članekPo peklenski cesti do Vrat v pekel

Rabljeni računalniki, prenosniki in razstavni eksponati.

2 KOMENTARJI

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.