Izberi pravo darilo za Baby Shower!

Bambee.si je butična trgovinica za dojenčke, mamice in vse, ki želijo kakovostne in privlačne izdelke za naše malčke. Naša želja je na enem čarobnem mestu spletne trgovinice Bambee ponuditi vse kar malčki in mamice ter bodoče mamice potrebujejo. Izdelki so kakovostni in cenovno dostopni. Cilj je navdušiti obiskovalce trgovinice z ekskluzivno nakupovalno izkušnjo in odlično podporo strankam.

Okraski za dojenčka

V ponudbi lahko najdete vse od otroških igračk, dudic in ropotuljic do izdelkov za nego ter hranjenje vašega malčka. Izbirate lahko tudi med izdelki, ki bodo otroško sobico naredili najlepši in najprijetnejši prostor v njihovih otroštvih. Poleg vsega naštetega smo sedaj v ponudbo vključili tudi vse, kar potrebujete za organizacijo Baby Showerja ter predloge za darila bodoči mamici. Poleg »cute« dekoracije, dobre hrane, obveznih cakepops-ov in osvežilne limonade, so zagotovo pomembna tudi darila za bodočo mamico in njenega novorojenčka. V nadaljevanju ti bomo z veseljem pomagali z nekaterimi idejami.

Tetra pleničke

Nekaj, česar ni nikoli preveč. Če vprašate mene, so tetra pleničke nepogrešljiv izdelek, ki ga lahko uporabimo za različne namene. Preberite naš blog z nekaj nasveti o tem, kako jih uporabiti. Bodoča mamica bo zagotovo vesela tako uporabnega darila.

Dojenček, zavit v tetra plenico

Glasbeni vrtiljak

Dojenčki obožujejo glasbeni vrtiljak. Otroka spodbuja, da se dotika in odkriva različne igrače. Zvoki vrtiljaka ga bodo pomirili in ga popeljali v sanje. Je čudovit dodatek na otroški posteljici in zato še kako primeren za darilo na baby shower-ju.

Darilna kartica

Še vedno misliš, da je težko kupiti darilo ali želiš, da bi mamica lahko kaj izbrala sama? V takem primeru je e-darilna kartica vedno dobra ideja!

Ninica

Ninica je otrokova prva igračka, udobje in varnost mu nudi vse od rojstva. Vsako prejmeš v čudoviti darilni škatli, zato bo lepo popestrila dekoracijo baby shower-ja.

Dude

Dude so skoraj nepogrešljiv pripomoček, ki se znajdejo v vsaki otroški sobici in previjalni torbi. Izbira je zelo pomembna, saj morajo biti materiali primerni za občutljivo dojenčkovo kožo. Izberi model in barvno kombinacijo, ki bo bodoči mamici najbolj všeč.

Dojenček z dudo v ustih

Upamo, da smo vam s temi idejami vsaj malo olajšali organizacijo. Sedaj pa veselo na delo, baby shower mora biti waw in presenečenje za nosečko mora uspeti!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.