Izkoristite digitalni bon, da dobite več, ne ceneje!

Ne glejte nanj kot na darilo države. Raje ga izkoristite sebi v prid. Vendar ne tako, da boste za potrebno napravo plačali manj. Razmišljate drugače. Koliko več boste prejeli za teh 150 evrov. Kar na enkrat znesek ni več majhen, če ga obravnavate kot dodatek, ki omogoča nakup nečesa, kar si res želite in tudi potrebujete, a se vam je do zdaj zdelo predrago.

Skratka, na Enaa najdete vse. Tablični računalnik za 350 ali 400 evrov, ki vam je všeč, toda obenem se vam je znesek zdel previsok in ste zato iskali model s ceno okoli 200 evrov, vas bo z izkoriščenim bonom stal približno toliko. To je pravo razmišljanje. Namesto. Bom ostal pri modelu za 200 evrov in zanj doplača le še 50 evrov. Kaj pa prenosni računalniki? Cene solidnih, v katerih ni ne najboljših procesorjev Celeron ali Pentium in s približno dobrimi zasloni, se začnejo nekje nad 600 evri. Z izkoriščenim bonom torej okoli 500 evrov, kar je meja, ki si jo marsikdo postavi.

Oglas z različno računalniško opremo

Še ena kategorija naprav je, kjer varčevanje na kakovosti ni priporočljivo. Slaba slika monitorja nervira in kvari oči. Zato mora biti velik, s širokim barvnim razponom, visoko razločljivostjo in kakovostnim zaslonom. Pogoji, ki če so izpolnjeni, višajo njegovo ceno, ki jo boste z bonom znižali na sprejemljivo raven.

Zapomnite si torej naslednje. Če nameravate zgolj porabiti bon, brez kakšnega doplačila, izbirajte med zgornjim razredom dodatkov, kot so miške, tipkovnice, slušalke, spletne kamere ali tiskalniki. V kolikor pa nameravate kupiti novo tablico, prenosnik ali monitor, izberite čim boljšega, ki bo z odbitkom bona in morebitnega dodatnega popusta še ustrezal vašemu siceršnjemu proračunu.

Oglas za prenosnik s fantom, ki iz svetilke prikliče duha, v ozadju je računalnik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.