Jubilejna 65. Bujta repa prihaja v Festivalno dvorano

Festivalna dvorana z udeležnci dogodka
Foto: on Klub prekmurskih študentov

Tudi letos se bo pod okriljem Kluba prekmurskih študentov odvil eden izmed najbolj gala študentskih večerov v Ljubljani. V sredo, 15. marca bodo vnovič pripravili prireditev Bujta repa, ki slavi letos že jubilejno 65. izvedbo. Dogodek se odvija znotraj Festivalne dvorane v Ljubljani in je sestavljen iz dveh delov.

Prireditev se začne s slavnostno večerjo, kjer se gostom postreže s tradicionalno bujto repo, mesnimi dodatki in certificirano Prekmursko gibanico. Med večerjo bodo za dobro vzdušje skrbeli Nejc Miklošič kvartet.

Nastopajoči na odru
Foto: on Klub prekmurskih študentov

Ko se prvi del zaključi dvorano napolni tisoč glava množica, ki jo letos zabava spektakularni glasbeni program. Oder otvorijo mladi prekmurski fantje, ki se povezujejo v Ansamblu Aktual. Postregli vam bodo z avtorskimi skladbami in priredbami drugih znanih izvajalcev. Kot drugi nastopajoči, se ponovno vrača težko pričakovani Vlado Kreslin z Malimi bogovi. Gospod s črno kitaro velja za sinonim prireditve in poskrbi za pristno prekmursko atmosfero znotraj Plečnikove dvorane.

V divjih ritmih bo dogodek zaključila skupina Mambo Kings, ki je prepoznana po kreiranju najbolj norih študentskih zabav. Za vse, ki jim to ne bo dovolj se bo dogodek nadaljeval do ranih ur ob vrtenju pupolarne glasbe iz strani DJ KEV-O.

Polna Festivalna dvorana
Foto: on Klub prekmurskih študentov

Za vse prekmurce je to priložnost, ko lahko v prestolnici izkusijo občutek domačnosti. Vsi ostali obiskovalci pa so deležni dobršne mere pristne prekmurske dobrovoljnosti.

Vstopnice za dogodek si lahko zagotovite pri prodajalcih navedenih na spletni strani organizacije. Letos vam ponujajo tudi organiziran povratni prevoz iz Murske Sobote in Maribora.

Utrinke iz lanskoletnega dogodka si lahko ogledaš v spodnjem videoposnetku.

64. Bujta repa – after movie 2022

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekNajboljše lokacije za kulturo v Ljubljani leta 2023
Naslednji članekFeratanje: Vse, kar moraš vedeti o feratanju
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.