Kaj je Huawei pripravil za črni petek?

watch gt 4 41 mm

Črni petek je tik za vogalom, zato preverite, za koliko in kje bodo tisti dan cenejše naprave Huawei.

Zanj pravijo, da je najpomembnejši praznik potrošništva. Pa veste, kje so njegove korenine? V Združenih državah Amerike je najprej označeval prvi nakupovalni dan po dnevu zahvalnosti in začetek božičnih nakupov, nakar se je spremenil v dan, ko so prodajalci, da bi privabili kupce v trgovine, začeli nuditi popuste, ki se jih ni dalo spregledati. Veliko let kasneje je plima pljusknila tudi na naše obale. Črni petek, ki danes traja dlje kot en dan, je tako postal čas, ko si lažje privoščite nakup izdelka, ki ste si ga vse leto po tihem želeli, a niste bili pripravljeni plačati oziroma si ga niste mogli privoščiti po polni ceni. Še zdaleč pa ni edina nakupna priložnost. Kitajski Singles’ Day, katerega je kot prvi izkoristil tamkajšnji spletni trgovec AliBaba, smo že zamudili, saj je vedno 11. novembra. Zato pa je pred nami, poleg črnega petka, še spletni ponedeljek in nato čas božičnih nakupov.

Huawei si je med drugim pridobil sloves izdelovalca izrednih pametnih ur, ki jih odlikuje dolga življenjska doba baterije ob nezmanjšanih zmogljivostih beleženja športov in spremljanja zdravja. Trenutno je aktualnih kar nekaj modelov, za katere so pripravili ponudbe, ki jih preprosto ne morete zavrniti.

Zgodaj spomladi je Huawei presenetil z izredno pametno uro Huawei Watch Ultimate, pri kateri je uvedel zvrhan koš inovacij, ki jih do takrat v tej kategoriji izdelkov še nismo videli. Na prvem mestu je gotovo spojina na osnovi tekoče kovine. Ohišje narejeno iz nje daje videz prestižnih klasičnih ur, a obenem zagotavlja trdnost ob potopu do globine sto metrov. Trenutno na trgu ni pametne ure s takšnimi zmogljivostmi in strojnimi komponentami, ki je sposobna česa takšnega. Huawei je obenem poskrbel za potapljaški način, ki zadosti vsem profesionalnim standardom.

Nekoliko kasneje je Huawei še enkrat presenetil strokovno javnost. Tokrat s pametno uro Huawei Watch 4 Pro. Poleg izrednih zdravstvenih funkcij in novostjo, sočasnim merjenjem sedmih fizioloških znakov, med katerimi sta tudi elektrokardiogram in togost arterij, jo odlikuje življenjska doba baterije do 21 dni.

Pred kratkim je Huawei na trg poslal še družino izrednih pametnih ur. Serija Huawei Watch GT 4 predstavlja drzen korak v smeri modnega napredka v primerjavi s klasičnimi urami GT, saj uvaja domiselne oblikovne elemente in hkrati ohranja sodobno estetiko prejšnjih modelov. Nova pametna ura je na voljo v dveh velikostih. Večja ima osemkotno ohišje premera 46 milimetrov in manjša okroglo s premerom 41 milimetrov.

Ravno tako je še vedno aktualen model Huawei Watch GT 3 Pro, ki zaključuje ponudbo pametnih ur Huawei na letošnji črni petek. Ali se sprašujete, kje? Odgovor ni težak. Pametne ure podobno kot pametne telefone najraje kupujemo v sklopu ponudb mobilnih operaterjev, saj je pogosto lažje izdelek plačevati na obroke. Ne preseneča torej, da so se še posebej potrudili. Telemach po nadvse ugodnih mesečnih obrokih nudi modele Huawei Watch Ultimate, Watch 4 Pro ter Watch GT4 s premerom ohišja 46 ali 41 milimetrov. Telekom Slovenije po odlični ceni ponuja pametni telefon Huawei P60 Pro in pametno uro Huawei Watch GT 3 Pro, medtem ko kupec ob nakupu pametne ure Huawei Watch GT 4 s premerom 46 mm in dveh različic modela s premerom 41 mm brezplačno prejme brezžične slušalke Huawei FreeBuds SE2. Ravno tako zanimiva je ponudba operaterja A1. Pri njem so se odločili za poudarek na seriji Huawei Watch GT 4. Po ugodnejših cenah tako ponujajo tri moške in ženske različice.

Ker so ponudbe operaterjev prilagojene naročnikom, poglejmo še nevtralno ponudbo. Našli jo boste v spletni trgovini podjetja Harvey Norman, kjer sta večja (46-milimetrska) in manjša (41-milimetrska) pametna ura Huawei Watch na voljo po znižani ceni. Ob nakupa pa ravno tako brezplačno prejmete brezžične slušalke Huawei FreeBuds SE2.

Ponudbe za izdelke Huawei so letos zelo različne. Nekateri vam ob sicer nižjem popustu ponujajo brezplačno darilo, medtem ko drugi karte stavijo na višino popusta. Ni enak pri vseh izdelkih in pri vseh trgovcih, a se giblje med 20 in 30 odstotki. Kar je odlično za vse, ki želite dobiti vrhunsko pametno uro po prijaznejših cenah.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.