Kaj potrebujem v domači pisarni?

Domača moderna pisarna
Foto: Marija Zlatkovic iz iStock

To poletje bo zagotovo minilo v znamenju digitalnih bonov, ki jih od prejšnjega tedna lahko unovčiš pri ponudnikih računalniške opreme. Bon v vrednosti 150 evrov lahko unovčiš za nakup najrazličnejših izdelkov, zato je zdaj idealna priložnost, da si ustvariš lastno domačo pisarno! Trenutni trendi namreč narekujejo, da bo hibridni model dela ostal aktualen še kar nekaj časa. Katere izdelke torej potrebuješ v domači pisarni?

Računalnik ali prenosnik

Osnova, brez katere ne moreš nič. Če si navajen delati tudi na faksu ali v pisarni, potem je prenosnik tvoja prva izbira. Zaradi svoje priročnosti je najbolj priljubljena izbira pri študentih in tudi zaposlenih, ki so veliko na poti. Če se na fakulteto samo voziš ali imaš v službi ločen računalnik, potem ti svetujemo, da si omisliš stacionarni računalnik, ki je pogosto tudi bolj zmogljiv in vzdržljiv od prenosnika.

Prenosnik na mizi, poleg skodelica kave
Foto: grinvalds iz iStock

Monitor

Ne glede na to, ali uporabljaš stacionarni ali prenosni računalnik, potrebuješ ločen monitor. Drža za prenosnikom je tako sključena, da svoji hrbtenici delaš veliko škodo, če delaš zgolj za prenosnikom. Omisli si ločen monitor (idealno kar dva) in svoji hrbtenici prihrani bolečino. Ko se boš enkrat navadil na večji zaslon, boš prenosnik uporabljal samo še na poti.

Ženska dela za monitorjem
Foto: Chaay_Tee iz iStock

Tipkovnica in miška

Podobna situacija kot zgoraj. Če delaš na prenosniku, si pri tipkanju ves sključen, zato je ločena tipkovnica skorajda obvezna, če za računalnikom preživiš več časa. Iz istega razloga potrebuješ tudi miško, najbolj priporočljiva je ergonomska, s katero zmanjšaš pritisk na zapestje.

Ženske roke na tipkovnici
Foto: eternalcreative iz iStock

Tiskalnik

To pride v poštev predvsem za študente, ki morajo natisniti veliko zapiskov in seminarskih nalog. Glede na naravo tvojega dela pa je priporočljivo, da tiskalnik ne manjka niti v tvoji domači pisarni. Tudi če ga uporabiš le nekajkrat mesečno, je to praktično obvezna oprema, ki jo delodajalec pričakuje od tebe, ko delaš od doma.

Roka drži list papirja v tiskalniku
Foto: Andrey Zhuravlev iz iStock

Celotna ponudba na enem mestu

Bogato ponudbo računalniške opreme najdeš v trgovini Isistemi, kjer so ti na voljo računalniki, prenosniki, tablice, zasloni, tiskalniki, strežniki in še veliko več. Omogočajo unovčenje digitalnega bona 2022, trenutno pa imajo aktivno tudi akcijsko ponudbo prenosnikov.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekSte se že prijavili na dvoboj z »žgečkljivo Dolenjko«?
Naslednji članekKrvodajalske akcije v juliju 2022
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.