Kako do popolnih fotografij s telefonom Huawei P60 Pro?

Huawei P60 Pro

Fotografiranje se vedno začne pri fotografu. Zato je ključnega pomena, da fotograf nikoli ne preneha razvijati fotografskih veščin in izkoristi vse priložnosti, ki mu jih nudijo inovativne tehnologije. Da bi vaše fotografije resnično zaživele, vam danes razkrivamo skrivnosti mobilne fotografije. Ko jih boste preučili, pa jih le preizkusite še v praksi s svojim pametnim telefonom Huawei.

Tehnologije, ki so fotografu v pomoč

Če izberete pametni telefon Huawei P60 Pro z inovativnimi funkcijami, ki vas podpirajo v vseh fazah fotografiranja, se boste tudi sami počutili kot profesionalec. Telefon vam bo v pomoč pri kadriranju, pritisku na sprožilec in izbiri najboljše fotografije.

Najpomembnejša značilnost telefona Huawei P60 Pro je njegova svetlobna prepustnost v kameri. Njegova glavna kamera je opremljena s sistemom objektivov z veliko zaslonko in visoko prepustnostjo ter tipalom RYYB SuperSensing. V primerjavi s številnimi mobilnimi telefoni z 1-palčnim tipalom je kamera P60 Pro bolj heterogena. Huaweiu je uspelo doseči znatno povečanje količine svetlobe, ki vstopa v optične sisteme novega telefona, hkrati pa je ta ostal tanek in lahek. To pomeni, da lahko v okoljih s šibko svetlobo še vedno ustvari fotografije z bogatimi podrobnostmi. Poleg tega njegova samodejno nastavljiva fizična zaslonka f1,4-f4,0 omogoča, da z visokim dinamičnim razponom (HDR) zajamete prizor natančneje, tako, kot ga vidite – ne glede na to, ali gre za živahno ulico ali pot z drevoredom.

Vedno je neprijetno, ko vam sicer uspe ujeti izredni in minljivi življenjski trenutek, nakar šele na fotografiji ugotovite, da so podrobnosti v temnih področjih prizora nevidne oziroma neizrazite. Da bi preprečili takšne neljube dogodke, so v pametni telefon Huawei P60 Pro vgradili popolnoma novo telefoto kamero Ultra Lighting. Ta po zaslugi na novo zasnovanega sistema leč in velike zaslonke f/2,1 prepušča 178 odstotkov več svetlobe, zato se je že uveljavila kot svetlobno najbolj občutljiva kamera z optično povečavo v industriji.

Najboljša med najboljšimi

Poleg tega pametni telefon Huawei P60 Pro uvaja teleobjektiv s spremenljivo goriščnico, s katero lahko nadzorujete razdaljo ostrenja in dosežete jasne slike od fotografiranja na dolge razdalje do makro bližnjih posnetkov. Zlahka od daleč posnamete veje vrbe, ki tvorijo silhueto lune, ali svetlo luno ob nočnem oknu. Prav tako omogoča natančno makro fotografiranje, ne da bi pri tem vznemirjal objekt na majhni razdalji. To funkcijo lahko uporabite na primer za zajemanje fotografij hišnih ljubljenčkov v njihovem vsakdanjem življenju.

Kamera pametnega telefona Huawei P60 Pro nudi tudi izjemno visok dinamični razpon, ki se izkaže v svetlobno zahtevnih prizorih, kot so sončni vzhod in zahod, zora in mrak. Izboljšan je še pogon za reprodukcijo podrobnosti XD Fusion Pro, ki pokaže celo sijaj na površini stekla.

Popolna fotografija posebej pomembnega trenutka

V življenju so posebni trenutki, ki se jih želite spominjati dlje časa, običajno pa je fotografiranje zahtevno in zahteva hitre odzive. Takrat je pomembno, da uporabite zanesljivo opremo in tehnologije, ki zagotavljajo, da boste ujeli čarobnost trenutka in s kakovostjo fotografije navdušili.

Umetna inteligenca premijskih modelov pametnih telefonov družine P60 je sposobna napovedati, kaj boste počeli, zato poskrbi, da posebnih trenutkov, ki se morda nikdar več ne bodo ponovili, ne zamudite.

Zvrhan koš novosti

Poleg pametnega telefona Huawei P60 Pro je Huawei pred kratkim na naš trg poslal čudovita pametna telefona Huawei nova 11 Pro in Huawei nova 11i, izredni prepogljivi pametni telefon Huawei Mate X3, pametne ure serije Huawei Watch 4 in izredno Huawei Watch Ultimate.

Za več informacij obiščite spletno stran Huawei.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.