Kakšno nego potrebuješ za svoj tip kože?

Spomladansko čiščenje ni kar tako naključno poimenovano po pomladi. To je čas, ko se prične narava prebujati in podobno se dogaja tudi z našim telesom. Si želiš poživeti svoje telo? Potem je obisk kozmetičnih salonov LaLi kot nalašč za to!

Kozmetični salon LaLi se v Ljubljani se nahaja na dveh lokacijah –  na Avčinovi ulici 11 in na Mesarski cesti 4. So pravi strokovnjaki s področja manikure in pedikure, ki pri svojem delu uporabljajo vrhunsko kozmetiko in sodobno tehnologijo. Dodana vrednost teh salonov je predvsem možnost opravljanja več tretmajev hkrati in tako lahko le z enim obiskom iz salona odideš popolnoma prerojen! Na spodnjih fotografijah je le nekaj primerov vrhunske manikure, ki ti zagotavlja celostno nego rok in neverjetno dolgo obstojnost.

Vrhunska manikura v salonu LaLi
Vrhunska manikura v salonu LaLi

Nudijo tudi masaže, podaljševanje trepalnic in spa tretmaje, začetek pomladi pa je nadvse primeren tudi za nego obraza. V salonu LaLi ti bodo pred posegom določili tip kože in tretma prilagodili posebej zate. Pri delu uporabljajo vrhunsko kozmetiko kozmetičnih linij Ericson Laboratoire, Biodroga in Derma Series, zato so rezultati po tretmajih še toliko boljši. Razvajali te bodo sodobnimi napravami, ki kožo globinsko očistijo s pomočjo ultrazvoka. Na ta način je postopek v primerjavi z mehanskim ročnim čiščenjem neboleč, ne povzroča rdečice in utrujene kože ne vznemirja po nepotrebnem. Strokovnjakinje iz salona LaLi dodajajo, da je po takšnem tretmaju pomembna tudi nadaljnja nega obraza, zato ti bodo ob koncu svetovale, kako in s čim nadaljevati nego, da bo tvoja koža zdrava in odporna na pomladno vreme.

Profesionalno podaljševanje trepalnic v salonu LaLi
Profesionalno podaljševanje trepalnic v salonu LaLi

SUPER PRILOŽNOST ZATE!

Ekipa Študenta ti v sodelovanju z LaLi Beauty ponuja študentske ugodnosti! Vsak študent ima v njihovih salonih v Ljubljani 10% popusta na vse storitve! Pripravljamo pa tudi nagradno igro, v kateri bomo brezplačno podelili vrednostne bone za njihove salonske storitve. #staytuned #čekirajnašFB – Revija Študent ?

Kontakt salona LaLi: 064 288 988

Prejšnji članekNapredne brezžične slušalke Huawei FreeLace
Naslednji članek70 let ustanovitve North Atlantic Treaty Organization

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.