Letošnji Business Hive bo že dvanajsti zapored!

Grafika za Business Hive z datumom dogodka

Si se kdaj spraševal, s kakšnimi izzivi se soočajo podjetja v današnjem poslovnem svetu?  Pridruži se tekmovanju Business Hive, kjer se lahko z njimi spoznaš tudi ti! Dogodek se bo letos odvijal med 31. marcem in 2. aprilom na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, že kar 12. leto zapored!

Verjamemo, da je dogodek kot nalašč zate in tvojo ekipo! Business Hive je tekmovanje, na katerem se ambiciozni študenti iz različnih držav, željni izkušenj iz poslovnega sveta, soočijo z izzivi, ki jim jih zastavijo uspešna slovenska podjetja. Štiričlanske ekipe študentov imajo manj kot 72 ur časa, da primer raziščejo in na koncu podajo rešitev. Po ustvarjalnem vikendu, polnem novih izkušenj, poznanstev in zabavnih aktivnosti, so najboljše ekipe nagrajene z referenčnim pismom in finančno nagrado v višini 1000 evrov.

Ne pozabi povabiti tudi svojih mednarodnih prijateljev, saj tekmovanje poteka v angleščini in je tako primerno za čisto vse!

Vse informacije o odprtju prijav in o samem dogodku pa najdete na Business Hive spletni strani ali pa na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

O organizatorju Business Hive tekmovanja:

Združenje Management Group je neprofitna študentska organizacija s sedežem na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Že od leta 1994 povezuje študente različnih fakultet, ki si želijo v času študija pridobiti tudi praktične izkušnje na področju organizacije in vodenja projektov ter si zagotoviti uspešen vstop v poslovni svet. Poleg tekmovanj organiziramo tudi številne okrogle mize, predavanja, dobrodelne prireditve in študentske izmenjave, ki vsakič znova povežejo mlade in ambiciozne študente.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.