McDonald’s adventni koledar in čarobni trenutki v meku

McDonald's adventni koledar v decembru 2023
McDonald's adventni koledar v decembru 2023

December je namenjen čarobnosti, sanjam in novim priložnostim. Prav zato je tu McDonald’s! Ne samo za tiste, ki privoščiti nekaj okusnega, temveč za vse tiste, ki so pozabili na adventni koledar. No, še dobro, da McDonald’s ni pozabil na vse vas, ki ste z mislimi že v čarobnem vzdušju praznikov. Kaj nam je »mek« pripravil v zaključku leta?

Še preden pa nadaljujemo, ti razkrijemo malo skrivnost. Ali veš, da so za okrasitev čudovitih jelk v poslovalnic McDonald’s poskrbeli dijaki in dijakinje iz Srednje trgovske in aranžerske šole iz Ljubljane?

Mek adventni koledar
Mek adventni koledar

Mek adventni koledar

Kaj je adventni koledar je verjetno že vsakomur jasno. Vsak dan te ob odpiranju koledarja čaka novo presenečenje. Enako, a še boljše, je pri adventnem koledarju McDonald’s!

V aplikaciji McDonald’s te čaka adventni koledar. Čakaj?! Še nimaš aplikacije, ki ti prinaša številne ugodnosti skozi celo leto in naredi obisk tvoje najljubše restavracije še boljši? Potem si jo prenesi kar preko App Stora ali Google Playa in uživaj v decembru na mekov način.

Ker si je v prazničnem decembru dovoljeno vsak dan privoščiti okusno presenečenje – poišči adventne kupončke in skupaj z McDonald’som odštevaj do božiča!

Z aplikacijo McDonald’s do decembrske čarobnosti

Vsak dan te v aplikaciji čaka presenečenje v obliki adventnega kupončka in darila. Seveda pa to še ni vse, saj se pri meku zavedajo, da je na okusne ugodnosti težko čakati. Tako te skozi cel december čaka čarobna ponudba, ki je ne gre zamuditi. Kaj te čaka v aplikaciji?

  • Ugodnosti v McDonald's aplikaciji v decembru
    Ugodnosti v McDonald’s aplikaciji v decembru

    Double delish: Dvojni cheeseburger + mali Pommes frites + pita jagoda-jogurt (Namesto 6,70 € s 30-odstotnim popustom le 4,69 €),

  • Piščančji dvojček: McChicken + McNuggets 6 kosov + omaka po izbiri + srednji Pommes frites + Fanta 0,5 L (Namesto 11,50 € s 30-odstotnim popustom le 8,05 €),
  • Za vesele praznike: Happy Meal + McCountry + CocaCola 0,5 L + mali Pommes frites + 2x McSundae vanilija s čokoladnim prelivom (Namesto 16,20 € s 30-odstotnim popustom le 11,34 €),
  • Radost za celo družino: 2x Big Mac + 2x srednji Pommes frites + 2x CocaCola 0,25 L + 2x jabolčna pita + 1x McNuggets 6 kosov + omaka po izbiri (Namesto 21,20 € s 30-odstotnim popustom le 14,84 €).

Spremljal McDonald’s v decembru

Da bosta december in zaključek leta 2023 še bolj čudovita in praznična, spremljaj McDonald’s. Z aplikacijo odkrivaj adventni koledar, zbiraj točke in pridobi ugodnosti, ki ti bodo olepšale praznični čas. Verjetno pa veš, da te v meku čakajo tudi odličen McCafe, prijazna postrežba, študentski boni, dijaški meniji, drive-in, dostava in mnogo drugih skrivnosti, ki jih lahko odkriješ z obiskom enega od McDonald’sov po Sloveniji.

Od leta 1993, ko smo v Ljubljani odprli našo prvo restavracijo, smo predani hitri in kakovostni postrežbi.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekStični in nestični vezaj – kako ju uporabljamo?
Naslednji članekPodjetji AquafilSLO in E.ON združili moči pri naslavljanju energetskih izzivov

Od leta 1993, ko smo v Ljubljani odprli našo prvo restavracijo, smo predani hitri in kakovostni postrežbi.

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.