Moč družbene odgovornosti podjetij

vrtec

Družbena odgovornost podjetij omogoča velikim in malim podjetjem, da ustvarijo pozitivne spremembe v svojem okolju. Ko se odločijo, da bodo naredili tisto, kar je prav, ne le za njihov rezultat, temveč za družbo. Razvijanje poslovnega modela, ki temelji na družbeni odgovornosti podjetij, je odličen način, da izkoristimo delček časa na Zemlji, da spremenimo svet na bolje in hkrati gradimo močnejše vezi. Še posebej mlajše generacije so prepričane, da bi morala podjetja vlagati v izboljšanje družbe in iskati rešitve, ki pomagajo pri teh izboljšavah. Družbena odgovornost pa ni pomembna le za pridobivanje strank, temveč tudi za gradnjo vezi z zaposlenimi.

Dejanja so glasnejša od besed

Kako pa lahko podjetja prispevajo k izboljšanju svojega okolja s pomočjo dobrodelnih team building programov, ki združujejo prednosti timskega dela s pozitivnim dobrodelnim delom? Po epidemiji, številnih okoljskih katastrofah in družbenem nemiru po svetu se vse več podjetij odloča za družbeno odgovorne timske programe, ki ne le krepijo njihove ekipe, temveč prispevajo tudi k izboljšanju njihovega okolja.

Ker je družbena odgovornost izjemno pomembna tudi ekipi podjetja TBA d.o.o., so izredno veseli, ko lahko združijo moči z naročniki, in s pomočjo timskih programov polepšajo dan tudi drugim. V svojem portfelju imajo številne dobrodelne programe. Lani so vanj dodali še program Narišimo nasmeh, kjer udeleženci s skupnimi močmi obnovijo otroško igrišče.

Tako so pred kratkim izpeljali ta program z ekipo skoraj 40 zaposlenih, ki so v Postojni v vrtcu Pastirček popestrili igrišče in razveselili otroke.

Skozi celoten dan so se vsi zavedali pomembnosti dobro opravljenega dela in skupaj stremeli k cilju. Zato je bil posebej lep zaključek dogodka, ko so se na obnovljenem igrišču pridružili še otroci.

Več kot le zabava

Program ni le zabavna in privlačna dejavnost za gradnjo ekipe, temveč tudi način vračanja skupnosti, saj udeleženci s svojim delom in trudom pomagajo izboljšati igrišče ter otrokom zagotovijo varen in razburljiv prostor za igro.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.