Naredite drzen korak v modi in zdravem življenjskem slogu

watch gt 4 v zeleni izvedbi

Zaradi hitrega življenjskega ritma ni preprosto poskrbeti za brezmadežni videz in odlično počutje. Zato se ne otepajte »pomočnice«, kot je pametna ura Huawei Watch GT 4 v zelenih tonih, z bogatim naborom digitalnih številčnic in izredno sposobnostjo motiviranja za doseganje zastavljenih zdravstvenih ciljev.

Zelena različica priljubljene pametne ure, ki sta jo navdihnili pomlad in francoska eleganca, na novo opredeljuje sodobno estetiko nosljivih naprav. Eleganten, svetlo zelen pašček iz lahkega in prožnega flouroelastomera z nežno teksturo v obliki odtisov na mladih spomladanskih listih nadgrajuje siceršnjo eleganco kovinskega ohišja visokega sijaja, ki se brezšivno zliva s prav za to različico ženske pametne ure oblikovanimi digitalnimi številčnicami. Tako jo boste zlahka vključili v svoj modni slog, pa naj gre za subtilno poslovno opravo ali čudovito obleko za večerno druženje.

Tisoči načini poosebljanja

Če ne veste, kako se obleči, se lahko odločite za minimalistični slog in pustite, da namesto vas »spregovori« pametna ura Huawei Watch GT 4 z raznolikimi prilagodljivimi digitalnimi številčnicami Elegantly Styled, Blooming in Camille. Edinstveno digitalno številčnico, ki simulira delovanje raketnega motorja, ima tudi pametna ura Huawei Watch 4 Pro Space Edition.

Elegantno oblikovane številčnice se ponašajo z nežnimi, simetričnimi valovitimi teksturami v različnih barvnih odtenkih. Navdih zanje so našli v podobi spomladanskega cvetja, zato so videti kot valovanje, ki se na površini nežno zabriše. Številčnica Blooming Dial združuje tehnologijo in odlično oblikovanje z dinamičnim povezovanjem podatkov o zdravju z digitalnimi cvetovi. Izbirate lahko med tremi vrstami cvetja: elegantno kamelijo, sladko marjetico in umirjeno vodno lilijo.

Preprosto doseganje zastavljenih zdravstvenih ciljev

Zaradi družinskih in službenih obveznosti je pogosto težko vsak dan načrtovati zdrave obroke in pravšnjo mero telesne vadbe, čeprav vemo, kako pomembno je to za učinkovito doseganje zdravstvenih ciljev.

Upravljanje kalorij boste lažje nadzorovali z nadgrajeno aplikacijo Ohranite kondicijo (Stay Fit), zaradi katere pametna ura postane osebni trener na vašem zapestju. Vanjo je vgrajena posodobljena zbirka podatkov o vsebnosti kalorij, kar je pogoj za prehransko analizo, ki močno pripomore pri oblikovanju uravnotežene prehrane in vadbe. Odlično in nadvse uporabno aplikacijo boste našli še v pametni uri Huawei Watch Fit 3 s kvadratnim ohišjem.

Po zaslugi čudovite pametne ure Huawei Watch GT 4 boste lažje upravljali zdravje in dosegali zdravstvene cilje, saj so koristne informacije o prehrani, nasveti za vadbo in možnosti spremljanja zdravja priročno nameščeni na zapestju. Brez težav jo boste povezali z vsakim telefonom s sistemom Android ali iOS, še posebej lepo pa bo videti skupaj s pametnim telefonom Huawei Pura 70 Pro, s katerim si delita vizijo združevanja mode in tehnologije »Fashion Forward«.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.