Odlične novice, če razmišljate o nakupu brezžičnih slušalk

Huawei FreeBuds Pro 2

Poleg oblike, kakovosti zvoka in življenjske dobe baterije je pomembna še njihova vsestranskost. Da brezžične slušalke omogočajo zlasti hitro in preprosto povezovanje z vsemi napravami, ki so sposobne predvajanja zvoka! Ali obstoječe, to dopuščajo?

Brezžične slušalke so nujen dodatek pametnega telefona. O tem le redko kdo še dvomi. Uporabljate jih med poslušanjem glasbe, gledanjem filmov in med spremljanjem izobraževalnih podkastov ali zvočnih knjig. Toda vsebine so največkrat na različnih napravah. Zato je najmanj priporočljivo, da jih zlahka povežete z vsemi. Ste prepričani, da je tudi v vašem primeru tako? Ni nujno. Morda dobro delujejo le v primeru, da so povezane z napravo istega izdelovalca ali v okolju enega operacijskega sistema. Če se soočate z opisanimi težavami, nikar ne obupajte. Saj ni treba storiti veliko. Le nove morate izbrati. A tokrat naj bodo od Huaweia. Poleg odličnih zmogljivosti jih odlikuje brezhibno povezovanje s pametnimi telefoni s sistemom Android, Applovimi s sistemom iOS in celo s prenosnimi računalniki s sistemom Windows! Odločitev zanje pomeni več brezskrbnosti. Ne oziraje se, kaj želite poslušati in kje je to shranjeno. Dosegljivo bo v nekaj kratkih trenutkih!

Ponudba slušalk Huaweia je nadvse pestra. V njej bo vsak našel popoln primerek zase glede na zmogljivosti, videz in predvsem ceno. Pri tem ni nepomembno, da nižja cena ne povzroči bolečih kompromisov v zmogljivostih in funkcijah. Tudi cenovno dostopnejše nudijo solidno kakovost zvoka in vsestransko povezljivost. Večje razlike so v obliki in zasnovi. Huawei stavi predvsem na dva tipa brezžičnih slušalk. Na odprti tip ušesnih čepkov, ki sta udobnejša za nošenje, saj ne zatesnita sluhovodov in na čepka, ki s silikonskimi konicami različnih velikosti poskrbita za zvočno izolacijo. Odličen primer prvih so slušalke Huawei FreeBuds 4, ki pa kljub odprti zasnovi nudijo kakovostni zvok in aktivno odpravljanje hrupa, medtem ko bodo med drugimi marsikoga očarale Huawei FreeBuds 4i. To še zdaleč ni vse. Na voljo so še cenovno izredno dostopne slušalke brez aktivnega dušenja hrupa Huawei FreeBuds SE in na nasprotni strani zmogljivostne lestvice vrhunske slušalke Huawei FreeBuds Pro 2. Poleg učinkovitega dušenja hrupa nudijo kakovost reprodukcije zvoka, ki bo prepričala tudi najbolj zahtevne.

Večina slušalk Huawei je sposobna sočasnega seznanjanja z dvema napravama in preklapljanja med njima. Da bi iz njih iztisnili vse, kar omogočajo, pa je priporočljivo uporabiti aplikacijo AI Life. Poleg prilagajanja delovanja poskrbi še za nadgradnjo programske opreme. Na telefonih Huawei je že nameščena, medtem ko je uporabniki drugih naprav s sistemom Android, namestijo s spleta ali preko skeniranja kode QR na škatli, v kateri so slušalke dobili. Ravno tako bodo po seznanitvi delovale vse glavne funkcije slušalk na napravah z Applovim sistemom iOS.

Že tako bogata ponudba slušalk bo kmalu še bogatejša. Na slovenski trg že konec januarja prihajajo nove slušalke Huawei. Lestvica mogočega bo spet dvignjena na nove višine!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.