Okrogla miza o mentorstvu

Zavod Ypsilon v okviru tedna vseživljenjskega učenja vabi na Okroglo mizo o mentorstvu, ki bo v ponedeljek, 14. maja 2018, ob 18.00 v ABC hubu. Z nami bodo mentorji Tomaž Gorec, Franc Vidic, Iris Zajec in Miša Derganc.

Tomaž Gorec ima svoje podjetje, ki se ukvarja z optimizacijo spletnih strani, internetnim marketingom in izobraževanjem. Franc Vidic je predavatelj, svetovalec in raziskovalec na področju podjetništva, marketinga in kreiranja znanja. Je avtor več strokovnih knjig in člankov, pomagal pa je pri ustanovitvi GEA College. Iris Zajec se je pri 40 letih odločila, da bo popolnoma spremenila življenje in ustanovila Akademijo do uspeha, kjer z dolgoletnimi izkušnjami pomaga priti posameznikom do svojih ciljev in sanj. Miša Derganc je zaposlena na Zavodu za zaposlovanje RS. Izkušnje s podorčja coachinga, komuniciranja in osebnostnega razvoja rada deli z mladimi mentoriranci.

Okroglo mizo bo povezovala Jerneja Šegatin, vodja Mentorskega programa v Zavodu Ypsilon. Po okrogli mizi sledi mreženje ob pogostitvi. Pridržite se nam, ker mentorsto se splača!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.