Pameten in v trendu – popoln modni dodatek za vsako žensko

Mnogo ljubiteljic mode in modnih dodatkov se je upiralo nošnji pametnih ur, ker niso bile skladne s stilom in kombinacijami oblačil. Če sodite mednje in vas Huawei do zdaj ni prepričal, vas bo Huawei Watch GT 3 sigurno! Ta ura je resnična umetnina. Z enostavnim dizajnom ohišja, s končno obdelavo v visokem sijaju, s prefinjenim paščkom bo dopolnila vaš moderen in sofisticiran videz, še posebno če jo nosite z zlatim milanese paščkom, posebej dizajniranim samo za Watch GT 3. Huawei Watch GT 3 ni samo lepa, temveč je odlična pomočnica pri vsakdanjih zasebnih in poslovnih obveznostih. Pašček je možno enostavno zamenjati in velikost prilagoditi vsaki roki.

Prilagodite uro sebi

Huawei Watch GT 3 odlično dopolnjuje vaše sproščene, športne ali svečane kombinacije oblačil in pristaja vsakemu stilu. Enostavno lahko menjate paščke in različne teme na številčnici, ki bodo spremenile videz vaše ure. Z več kot 10 000 ozadji za uro, ki so dostopni za prenos, vključno s tistimi z bolj drznim stilom, minimalističnim dizajnom ali resnejšimi z zelo funkcionalnim videzom, Huawei Watch GT 3 lahko popolnoma prilagodite sebi. Nikoli več vas ne bo skrbelo, kako izbrati uro, ki se bo najbolj prilagodila prav vsaki kombinaciji oblačil in priložnostim.

Pri roki v vsakem trenutku

Huawei Watch GT 3 s premerom 42 mm vam bo pri (oziroma na) roki v vsakem trenutku in vam bo olajšala opravljanje vsakodnevnih obveznosti. Recite zbogom zaskrbljenosti zaradi trajanja baterije, ker ima Huawei Watch GT 3 4 mm odlično baterijo, ki drži do 7 dni, podpira pa tudi brezžično polnjenje, tako da lahko uporabite svoj telefon za obratno brezžično polnjenje, kadar pozabite polnilec. Povežite Huawei Watch GT 3 s svojim Huawei nova 9 pametnim telefonom, kadar vadite, opravljate hišna opravila ali kuhate in uživajte v prednostih spremljanja zgodovine klicev, odgovarjanja in zavračanja klicev na uri. Prav tako imate s to uro na zapestju aktivnega pomočnika, ki ga aktivirate z enostavnim premikom prsta na desno in tako dobite hitri dostop do potrebnih informacij. Funkcije ure so enostavno dostopne v vsaki situaciji. Enostavno obrnite ‘rotirajočo krono’, da povečate ali pomanjšate aplikacijo na zaslonu ure in hitro dostopate do željene funkcije. Ob visoki stopnji osveževanja lahko enostavno določite glasnost in čas alarma, tudi kadar imate mokre roke.

Ura, ki pazi na vas

Neodvisno od dela, ki ga opravljate, ali življenjskega sloga s Huawei Watch GT 3 lahko spremljate pomembne parametre za vaše zdravje, kot so srčni utrip ali nasičenost kisika v krvi. Prav tako vam lahko ura zastavlja dnevne cilje, nudi premišljene opomnike in vam pomaga, da se držite zdravih navad in da so vaši dnevi produktivnejši. S Huawei Watch GT 3 lahko sledite svojim sanjam in oblikujete dosleden razpored spanja, da lahko nov dan začnete polni energije. Prav tako spremlja vaš menstrualni ciklus, kot tudi stanje vašega telesa, da si lahko umirite stanje duha, da se lahko sprostite in uživate življenje.

Osebni trener na vaši roki

Huawei Watch GT 3 spremlja vsak vaš korak pri športnih aktivnostih. Podpira več kot 100 športnih aktivnosti, kot so tek, kolesarjenje, planinarjenje, joga, plavanje, preskakovanje kolebnice in smučanje. Najsi plavate v bazenu ali se znojite na terenu, lahko maksimalno uživate v vadbi. Uro prav tako lahko uporabljate za poslušanje glasbe in bo tako vadba še bolj prijetna.

Huawei je ob Watch GT 3 pametni uri nedavno predstavil tudi nova 9 pametni telefon, ki se odlikuje z barvo „Starry Blue“, ki izstopa in privablja poglede. Najnovejši  Huawei MateBook 14s, spoj elegance in velike zmogljivosti, pa se bo odlično prilagodil vašim zasebnim in poslovnim obveznostim.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.