Pan-Jan prejel priznanje prestižne regijske Gazele

Slovenska Gazela je izbor, ki ga organizira Dnevnik za nagrajevanje in poudarjanje najhitreje rastočih podjetij. Izbor Gazela podjetniki prepoznavajo kot enega najbolj strokovno utemeljenih izborov. V letu 2015 opravljena analiza pokaže, da med podjetji, nominiranimi za priznanje gazela v minulih desetih letih, uspešno posluje kar 89 odstotkov podjetij. Podatki za zadnjih pet let pa kažejo, da je poslovati prenehalo manj kot dva odstotka podjetij, ki so v teh letih sodelovala v izboru. Uspešno poslujejo skoraj vsa za priznanje nominirana podjetja, torej 98 odstotkov. Med prejemniki priznanja gazela, torej med finalisti izbora, je ta delež še višji. Analiza Bisnode kaže, da kar 58,7 odstotka gazel dosega kriterij bonitetne odličnosti, skoraj tretjina (30,2 odstotka) pa celo najvišjo oceno AAA.

Ob dvajseti obletnici so pri projektu Gazela podelili priznanjem regijskim gazelam, ki so bili izbrani kot pionirji rasti v letih 2001–2019. Na tem seznamu se je znašla tudi avtohiša Pan-Jan, zastopnik za prodajo in servisiranje vozil Škoda in Kia ter izvajalec tehničnih pregledov vseh vozil.

»Povezanost in složnost ekipe je za nas zelo pomembna, prav tako dajemo velik pomen komunikaciji in prilagajanju. Slednje prepoznavajo tudi izven našega podjetja, lani smo namreč dobili Dnevnikovo nagrado »Zlata nit«, kjer poiščejo, preučijo in nato tudi izpostavijo najboljše zaposlovalce. Merijo nivo temeljnega odnosa med podjetjem in zaposlenimi, vloge in kakovost dela posameznikov, vodenje, komuniciranje, sodelovanje, čustveno pripadnost zaposlenih … Prepričani smo, da je gradnja na dobrih odnosih, prijetnem delovnem okolju in složnosti ekipe tisto, kar nam je v letih 2015, 2017 in 2019 prineslo prestižno nagrado Trgovec leta, letos pa tudi nagrado Regijska Gazela, ki nas postavlja na širši slovenski zemljevid.« so povedali v avtohiši Pan-Jan.

Priznanje regijskim gazelam zadnjih 20 let

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.