Pikado je za mevže. Si upaš na Sekiromet™?

Sekiromet

Naveličan običajnih večerov? Poišči drvarja v sebi v največjem evropskem centru sekirometa »Axe throwing Europe™« na Kajuhovi 35 v Ljubljani!

Zveni nevarno? Naj te ne skrbi: igra poteka pod skrbnim vodstvom inštruktorja (axe-perta) v ograjenem prostoru. Razložil bo pravila, pokazal pravo tehniko, nato pa boste v 1,5 urnem vodenem programu uživali v zabavnih tekmovalnih igricah in končali s pravim turnirjem.

V igri uživa vsak, ne glede na moč ali spol (hja, tudi tu je važna tehnika). Sekiromet™ je izvrstna priložnost za zmenke, prijateljska druženja, praznovanja rojstnih dni, fantovščine in dekliščine in teambuildinge – preprosto najbolj usekana zabava, kar si jih lahko zamislite.

Prav nič se ne more primerjati s tistim občutkom, ko se sekira zapiči v les v centru tarče – preverite sami in rezervirajte svojo sekiro preko spletne strani www.axe-throwing.si ali pa nas pokličite po telefonu 040 87 87 38.

Pridi v Axe Throwing Europe™ na Kajuhovi 35 in vrzi sekiro v met!

POSEBNA PONUDBA SAMO ZA ŠTUDENTE: rezervirajte termin s kodo STUDENT20 si in si zagotovite 20 % nižjo ceno vstopnice. (Popusti se ne seštevajo, akcije se izključujejo, velja do 15. maja 2019)

Urednica portala Student.si

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.