Pikado je za mevže. Si upaš na Sekiromet™?

Naveličan običajnih večerov? Poišči drvarja v sebi v največjem evropskem centru sekirometa »Axe throwing Europe™« na Kajuhovi 35 v Ljubljani!

Zveni nevarno? Naj te ne skrbi: igra poteka pod skrbnim vodstvom inštruktorja (axe-perta) v ograjenem prostoru. Razložil bo pravila, pokazal pravo tehniko, nato pa boste v 1,5 urnem vodenem programu uživali v zabavnih tekmovalnih igricah in končali s pravim turnirjem.

V igri uživa vsak, ne glede na moč ali spol (hja, tudi tu je važna tehnika). Sekiromet™ je izvrstna priložnost za zmenke, prijateljska druženja, praznovanja rojstnih dni, fantovščine in dekliščine in teambuildinge – preprosto najbolj usekana zabava, kar si jih lahko zamislite.

Prav nič se ne more primerjati s tistim občutkom, ko se sekira zapiči v les v centru tarče – preverite sami in rezervirajte svojo sekiro preko spletne strani www.axe-throwing.si ali pa nas pokličite po telefonu 040 87 87 38.

Pridi v Axe Throwing Europe™ na Kajuhovi 35 in vrzi sekiro v met!

POSEBNA PONUDBA SAMO ZA ŠTUDENTE: rezervirajte termin s kodo STUDENT20 si in si zagotovite 20 % nižjo ceno vstopnice. (Popusti se ne seštevajo, akcije se izključujejo, velja do 15. maja 2019)

 

Prejšnji članekNačini, s katerimi poskrbi za boljšo prihodnost
Naslednji članekŠtudenta Ekonomske fakultete slavila na tekmovanju SACkathon v Barceloni

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.