Pokaži Razliko na 12. PR teatru

PR teater je največja študentska konferenca za odnose z javnostmi. Že dvanajsto leto zapored jo prirejajo člani Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS), ki deluje na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani.

Na vsakoletni konferenci se obiskovalci seznanijo z novimi znanji, idejami in veščinami s področja komuniciranja. Pester program vključuje predavanja in delavnice, ki jih izvedejo priznani slovenski in tuji predavatelji. S pomočjo pridobljenega znanja si udeleženci pridobijo konkurenčno prednost pri iskanju zaposlitve. Prav tako je PR teater odlična priložnost za spletanje novih poznanstev in vezi, ki so danes ključna za uspešno poslovno pot.

Ekipa PR teatra

Člani društva ŠS PRSS so prepričani, da bodo tudi letos izvedli inovativen, abstrakten in barvit dogodek. Geslo letošnjega PR Teatra je Čas je za odmik od ustaljenega, saj želijo mlade spodbuditi, da stopijo iz obstoječih okvirjev sodobne družbe.

Konferenca se bo odvijala v sredo, 24. novembra 2021, v virtualni obliki. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran http://prteater.si/, Facebook ali Instagram profil (@pr_teater).

Grafika za PR teater

Prejšnji članekKdo se požvižga na okoljsko krizo
Naslednji članekModne, udobne slušalke s kakovostnim zvokom

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.