Poletje je čas za nakup računalnika

Back view of male content creator using computer to edit cosmonaut video during remote work from home
Foto: EvgeniyShkolenko iz iStock

Poletje se je začelo in šola se je končno zaključila. Zdaj ni le čas dopustov, temveč tudi čas, da pridne šolarje, dijake in študente obdarimo z nagradami za svoj trud.

Naši mladi prijatelji si gotovo najbolj želijo novega računalnika. Toda kaj storiti, ko so spodobni računalniki precej dragi, cenovno ugodne rešitve za 300 € pa primerne le za občasne uporabnike?

Ena izmed najbolj ekonomičnih rešitev je nakup prenovljenega rabljenega računalnika ali prenosnika. Zakaj bi plačevali polno ceno nove naprave, če lahko dobimo dve leti staro po polovični ceni in v brezhibnem delovanju? Tu seveda ne gre za opraskane naprave domačih uporabnikov, temveč za poslovne modele, pobrane iz večjih podjetij, ki so bili pregledane za vse znake obrabe.

Če menite, da dve leti stara naprava ni dovolj zmogljiva, naj vam povemo, da bo i5 druge generacije več kot dovolj za poganjanje vseh pisarniških, šolskih, kreativnih in drugih delovnih programov. Prav tako bo kos večini iger. Le najnovejših ne boste igrali na visokih nastavitvah. Še niste prepričani in imate strah pred nakupom potencialno neizpravne rabljene opreme? Ne skrbite. Prodajalci obnovljenih računalnikov vam nudijo tudi eno leto garancije, kar je izvrstno, če pomislite, da gre za dve leti stare naprave.

Če smo vam vzbudili zanimanje za obnovljene računalnike in prenosnike, kot tudi če še vztrajate pri novih nakupih, smo vam v spletni trgovini PoceniPC pridobili bon za 10 € popusta pri nakupu novih ali prenovljenih računalnikov in prenosnikov.

Rabljeni računalniki, prenosniki in razstavni eksponati.

Prejšnji članekNaporni trening
Naslednji članekFestival nekajenja
logo Poceni PC

Rabljeni računalniki, prenosniki in razstavni eksponati.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.