Potrebuješ več kot le kosilo na bon?

Iščeš restavracijo za posebne priložnosti, ko boni ne pridejo v upoštev in si želiš uživati v kvalitetni ponudbi hrane po ugodni ceni?

Restavracija Ronin se nahaja v središču Ljubljane, ob vznožju Ljubljanskega gradu in je zato priljubljena tako med turisti kot tudi med domačini. Specializirana je za ribje jedi in japonsko kuhinjo, njena sodobna notranjost pa je funkcionalno razdeljena na dve sobi. Prvi prostor je majhen udoben bar, kjer lahko ob kozaru pijače poskusiš sveže kuhane kozice ali druge morske dobrote. Drug prostor je namenjen dolgim srečanjem, degustaciji vrhunskih slovenskih vin in različnih dobrot iz ribje kuhinje. Tu se boš počutil udobno ne glede na situacijo – v paru z boljšo polovico v iskanju intimnega gurmanskega doživetja ali pa v skupini prijateljev in družine, ko boste proslavili pomemben dogodek!

SUPER PRILOŽNOST ZATE!

Ekipa Študenta v sodelovanju z restavracijo Ronin v kratkem pripravlja nagradno igro, v kateri bomo brezplačno podelili vrednostne bone za njihova okusna kosila. #staytuned #čekirajnašFB – Revija Študent 😉

Prejšnji članekKolesarjenje je zdravo in okolju prijazno – a naj bo tudi varno!
Naslednji članekPo Rihanni in Lady Gaga Peter Movrin sedaj za Huawei

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.