Povsod kot v udobju dnevne sobe

Huawei p50 pro

Vrhunski pametni telefoni, kot je Huawei P50 Pro, nam dajejo svobodo, da se povsod počutimo, kot bi sedeli v udobju dnevne sobe in imeli ves svet na dlani!

Kjerkoli ste, povsod pričakujete hiter dostop do interneta, hkrati pa mora imeti naprava, na katero se dnevno zanašate, tudi vse priljubljene in najnovejše komunikacijske vmesnike. Pametni telefon Huawei P50 Pro vas glede tega ne bo razočaral, njegova velika prednost pa je še vsestranska in zmogljiva mobilna fotografija.

Vrhunskega pametnega telefona ne odlikuje le izredno hiter procesor Snapdragon 888, temveč tudi širok nabor komunikacijskih možnosti, ki bo zadostil potrebam tudi najbolj zahtevnih uporabnikov. Vmesnik za omrežja Wi-Fi 6 bo poskrbel za visoke hitrosti v brezžičnih omrežjih, Bluetooth 5,2 pa zagotavlja, da povezava z brezžičnimi slušalkami ne bo prekinjena vsakič, ko se malo bolj oddaljite od telefona. Dobro se obnese tudi v mobilnih omrežjih četrte generacije LTE, saj ponuja večje hitrosti od večine tekmecev, na krovu pa je tudi vmesnik NFC za mobilno plačevanje in preprosto seznanjanje med napravami. Kjerkoli in kadarkoli, vedno bodo na voljo možnosti in hitrosti povezave, ki ste jih že vajeni doma preko stacionarnega priključka na internet.

Bogastvo aplikacij

Seveda pa je tudi druga, mehkejša plat medalje. Poleg komunikacijskih vmesnikov so enako pomembne aplikacije, ki izkoristijo dane možnosti kar najbolj v vašo korist. Tu pride do izraza trgovina AppGallery, za katero ste lahko prepričani, da nudi vse vaše najljubše aplikacije. Na njenem seznamu je pri nas izredno priljubljen Viber, za WhatsApp pa vam ponudi prenos iz spletne strani storitve. V tej obliki je na voljo tudi aplikacija za priljubljeno video konferenčno storitev Zoom. Ko gre za neposredni prenos s trgovine ali za prenos s spletne strani, je poskrbljeno za prihodnje nadgradnje, zato ste lahko tudi glede tega popolnoma brez skrbi.

Zadoščeno pa bo tudi vašim potrebam po družbenih omrežjih. Aplikaciji za verjetno daleč najbolj priljubljen TikTok in SnapChat sta le korak stran. Obe sta namreč na seznamu aplikacij trgovine AppGallery. Kaj pa druge? Saj veste, katere. Povezava do spletnega mesta s katerega lahko namestite aplikacijo za Facebook, najdete na trgovini, sicer pa lahko to omrežje skoraj enako uporabljate s spletnega brskalnika Huawei. Ta je lahko primeren način tudi za dostop nekaterih drugih spletnih storitev.

Čudovit in pregleden zaslon

Pametni telefon Huawei P50 Pro sicer ne sodi med majhne telefone, temveč med zmogljive in vsestranske modele, pri katerih je bil poleg ostalih lastnosti velik delež truda usmerjen v zagotavljanje kompaktnih mer, da bi bila uporaba z eno roko kar najbolj udobna. To jim je po zaslugi izredno tankih robov okoli 16,8-centimetrskega (6,6-palčnega) zaslona tudi odlično uspelo.

Zaslon pametnega telefona Huawei podpira širok barvni razpon P3, enega od standardov naprav za digitalno predvajanje filmov, s čimer omogoča boljše izražanje barv. V primerjavi z barvnim razponom sRGB, vsebuje več odtenkov zelene in rdeče, zato sta prikazani ostreje in skoraj identično, kot jih zazna človeški čut vida. 100-odstotni prikaz lestvice P3 praktično pomeni 96-odstotni prikaz razpona NTSC, medtem ko 100-odsotna podpora lestvice sRGB zajame le 71 odstotkov NTSC. Razpon P3 je ravno tako za 25 odstotkov širši od sRGB. Po zaslugi teh lastnosti zaslon P50 Pro popolnoma obnovi resnične barve in zmanjša razliko med tem, kar je sposoben prikazati, in kako na svet gledajo človeške oči. Zaslon novega pametnega telefona je sicer sposoben prikazati 100 odstotkov razpona sRGB in skoraj 100 odstotkov P3.

Zmogljivosti, možnosti povezave in pregleden velik zaslon so lastnosti, zaradi katerih zlahka rečemo, da je pametni telefon Huawei P50 Pro ne le odlična naprava, temveč nadvse uporaben pripomoček, s katerim lahko kadarkoli in kjerkoli počnete vse, kar si zaželite. V udobju in s hitrostmi, kot ste jih vajeni doma.

Povezan ekosistem naprav

Danes središče pametnega ekosistema velikokrat predstavljajo pametni telefoni. Na tem področju je Huawei v zadnjem času močno okrepil ponudbo, in sicer z modeloma Huawei P50 Pro in Huawei P50 Pocket. Njima pa se pridružujejo še druge pametne naprave, ki olajšajo vsakdanje življenje. Najprej so tu pametni telefoni Huawei nova 9 SE, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki jim sledijo še pametne ure serij Huawei WATCH GT 3 Pro, Huawei Watch GT 3 in Huawei Watch GT Runner ter monitorja MateView in MateView GT.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.