Prestižna BoxSpring postelja in moja kariera – le kaj imata skupnega?

Ceniš dober spanec in se zavedaš, da je spanec temelj tvojega zdravja in še kako pripomore pri učenju, pomnjenju podatkov in razumevanju študijske snovi? Hkrati pa se kar bojiš, kako bo izgledalo tvoje življenje, ko se boš enkrat zaposlil, ker boš najverjetneje moral zjutraj bolj zgodaj vstajati, kot si navajen sedaj?

Če kdo, potem te razumejo zaposleni podjetja Maremico d.o.o. – vsi po vrsti veliki zaspanci. Kako ne, če njihovo delo v večini poteka v njihovem spalnem centru. Če ga boš kdaj obiskal, ne bodi presenečen, če boš imel, ne glede na del dneva, občutek, da je jutro. In prav v tem trenutku iščejo študentske okrepitve (delovno mesto asistent/-ke v prodaji).

Presenetil te bo vonj sveže kuhane kave (ki jo imajo zaposleni na voljo brezplačno in to kadar koli. Kavo skuhajo celo za svoje stranke). Prav tako bo pred tabo razstavljena moderna BoxSpring postelja, izdelana ročno s strani mojstrov v njihovi delavnici nedaleč stran.

Skupina ljudi z dvignjenimi rokami in nasmejanimi obrazi

Nasmejani zaposleni, obuti v copatke, si bodo vzeli čas zate in prijetno pokramljali. V očeh jim bo pisalo, da so naspani in niti približno ne živijo v stresu. Tam čas kar malo obstane, strahu pred izgorelostjo enostavno ne poznajo.

Podjetje Maremico je inovativno in prodorno. Tako so na primer njihove vzmetnice Leticia narejene s pomočjo meritve s tako imenovano Smart Bed in izdelane za vsakega posameznika posebej. Njihova oblazinjena postelja BoxSpring je sanjski kos vsakega notranjega oblikovalca ali arhitekta.

In zaupa jim že več kot 25.000 Slovencev, med njimi marsikateri znani Slovenec. Njihovo mnenje o BoxSpring postelji je zavidanja vredno za marsikatero drugo podjetje.

Če se ti zdi, da je delo zaposlenih Maremico d.o.o. enostavno sanjsko, preizkusi svojo srečo in se prijavi na študentsko delo asistenta/-ke v prodaji, ki ga imajo trenutno odprtega. Z malo sreče boš tudi ti lahko užival v dvižni mizi z dvema ekranoma, preizkušanju udobnosti postelj, pohajkovanju po pisarnah v copatkih, kuhanju kave in jutranjih smutijih (če se ti bo uspelo zbuditi zjutraj) in fleksibilnem urniku, ki ti bo omogočal študij, obiskovanje predavanj in izpitov ter dovolj časa še za vse druge študijske obveznosti in aktivnosti. Več informacij lahko najdeš na: https://www.maremico.si/zaposlitev/.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.