Preverite, kaj vaša najljubša številčnica na uri pove o vas

Huawei Watch Ultimate

Ure so med zbiratelji izredno priljubljene, saj neredki primerki dosegajo več tisoč ali celo več deset tisoč evrov. S prihodom pametnih nosljivih naprav pa so postale še bolj iskane, saj se vse bolj navdušujemo nad naprednimi funkcijami beleženja gibanja in spremljanja zdravja.

Pravijo, da ročna ura veliko pove o osebi, saj predstavlja podaljšek njene identitete. Zlasti zgovorne so pametne, saj izbrana digitalna številčnica priča tudi o vašem slogu in značaju.

Prilagodljive številčnice za prikaz osebnega sloga in razkošja

Dandanes je vse težje izstopati, zato z odprtimi rokami sprejemamo vsak izdelek s širokimi možnostmi za samoizražanje. Pametne ure so še posebej zanimive saj poleg vrhunskih se s hitro in preprosto menjavo številčnice, spreminjajo v prenosno »platno«, preko katerega lahko vedno podate zelo opazno modno izjavo.

Številne pametne ure omogočajo, da kadarkoli in kjerkoli prilagajate digitalne številčnice. Zlahka jih uskladite s časom dneva, dejavnostjo ali razpoloženjem v želji, da se ura kot modni dodatek zlije z izbranim videzom. Najnovejša in obenem izjemno zmogljiva pametna ura Huawei Watch Ultimate je tako tudi izjemen elegantni modni dodatek za vse, ki ure vidijo kot nepogrešljiv del obleke – od poslovnih poznavalcev do slavnih modnih vplivnežev.

Pametna ura Huawei Watch Ultimate, ki se lahko pohvali s šestimi novimi digitalnimi številčnicami, je na voljo v dveh barvnih kombinacijah, modri ali črni. Ne glede na to, ali je pred vami glamurozni večerni dogodek ali dan, ki ga boste preživeli v pisarni, vam omogoča, da jo z menjavo številčnice poljubno prilagodite svojim potrebam.

Prepriča vas z luksuznim videzom

Poznavalci zelo dobro vedo, da dobro oblikovano ohišje ne zagotavlja le strukturne celovitosti, temveč podpira raznolike funkcije in uri doda stilski pridih. Največkrat je iz kovine in tisti element, ki ga najprej opazite. Še posebej je trdnost ohišja pomembna pri modelih, ki so primerni za potapljanje v večje globine, kjer do izraza pride še ena podrobnost, ki je večina pametnih ur ne omogoča. Prikaz podatkov na zaslonu v modri, zeleni ali oranžni barvi, saj so te barve globoko pod vodo najbolj preprosto čitljive. Obenem je priporočljiva še enosmerno vrtljiva luneta, saj takšna pri tradicionalnih potapljaških urah pomaga meriti čas potopa.

Pametna ura Huawei Watch Ultimate različice Voyage Blue je z vrtljivo krono in modro luneto iz tehnološko napredne keramike v modri barvi in belimi gravurami popoln potapljaški pripomoček. Prikazuje podatke, kot sta globina in čas potopa, ter je vodotesna do globine 100 metrov. Opremljena je tudi z ekskluzivno digitalno številčnico, ki na modrem ozadju prikazuje 24 časovnih pasov. Poleg beleženja potapljanja je na voljo še način ekskurzije (Expedition Mode), ki med potepanjem po divjini samodejno beleži pot oziroma mu točke zanimanja določite sami, da vas kasneje ura po isti poti zlahka pelje nazaj na izhodišče.

Obsežne funkcije z enim dotikom

Pametne ure so se osvobodile omejenosti na funkcije časa, saj so razširili nabor funkcij v popolnoma nove smeri, kot sta celodnevno spremljanje zdravja ter beleženja športnih dejavnosti in vadbe. Izdelovalci s skoraj vsakim novim modelom širijo, česa so pametne ure sposobne in obenem bogatijo seznam interaktivnih digitalnih številčnic.

Ko smo bili omejeni na klasične ure, nismo mogli z enim samim dotikom preveriti srčni utripi n kakovost spanja. To sta obenem funkciji, ki ju najbolj pogosto uporabljamo. Interaktivna digitalna številčnica tako ni le modna izjava, temveč vir podatkov za doseganje zdravega življenjskega sloga. Korak naprej seveda predstavlja funkcija medicinske analize elektrokardiograma (EKG), ki je ravno tako podprta v novi pametni uri.

Pametna ura Huawei Watch Ultimate je brez dvoma najboljša izbira, če po eni strani cenite videz in kakovost klasičnih ur, in obenem želite imeti razpolago možnosti, ki jih dajejo najnovejše tehnologije nosljivih naprav.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.