Priložnost za boljši lajf prihaja 22. oktobra

Že veš, kje boš 22. oktobra? Na kariernem sejmu vendar! Izkoristi priložnost za idealen job in pridobitev top referenc. Zdaj je tvoja priložnost, da se dokažeš! Prijavi se na največji spletni karierni sejem MojeDelo.com. Udeležil se boš lahko odličnih brezplačnih delavnic in hekatona za dijake ter študente z nagradnim skladom skupno kar 9000 evrov.

Zakaj karierni sejem?

Na 18. kariernem sejmu MojeDelo.com te pričakujejo izvrstni delodajalci, ki iščejo mlade kadre ter fakultete, ki ponujajo karierne priložnosti. Poleg tega pa te bo navdušil tudi bogat program, namenjen mladim iskalcem zaposlitve. Predavanja in delavnice ti bodo na voljo vse do 22. novembra 2020.

stojniceHekaton za karierni preskok

Te zanima računalništvo? 22. oktobra vsekakor ne zamudi hekatona za študente in dijake. Sodeloval boš lahko v kar štirih hekatlonih pri iskanju najbolj originalne in izvedljive rešitve za spletno platformo Mojedelo.com. Navdušiti bo treba predstavnika s Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani ter predstavnike MojeDelo.com. Že danes se prijavi na spletni strani. Več informacij dobiš na dan dogodka na stojnici hekaton v dvorani za mlade.

Organiziranih bo kar pet hekatonov s skupnim denarnim skladom več kot 9000 evrov. Pokrovitelji so priznani delodajalci na slovenskem trgu, ob MojeDelo.com še Banka Slovenije, Triglav in MAHLE. V drugih nagradnih aktivnostih lahko osvojiš telefon Samsung S20 podjetja Telemach, Mercator vrednostne kartice, 200 TOP izobraževanj in druge nagrade. Se splača!

Spletni karierni sejem MojeDelo.com - promovideo

Navdihujoča predavanja

Nastopili bodo Bine Volčič, Boštjan Nachbar, Filip Pesek, Sašo Kronegger, Žiga Peljko, Alenka Košir, Cool Fotr in še številni priznani strokovnjaki. Prisluhni tudi, kako pomemben je tvoj digitalni odtis v času koronavirusa, resnici o tehnologiji blockchain pa delavnici za uspešno iskanje prvega dela in obišči osebno karierno svetovanje. Program najdeš na spletni strani kariernega sejma.

Prijavi se in začni graditi svojo kariero!

Na karierni sejem in delavnice se lahko prijaviš na spletni strani. Izkoristi priložnost za boljši lajf in začni vlagati v svojo prihodnost danes!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.