Pripravi najboljši piknik v 4 korakih

New empty pine wood picnic table on a green meadow in a public park
Foto: Francesco Scatena iz iStock

Piknik sezona je v polnem pogonu! Povabil si svoje najboljše prijateljice in prijatelje, zdaj pa iščeš načrt, po katerem se boš ravnal do trenutka, ko se piknik začne. Kako v treh korakih pripraviti najboljši piknik?

Pripravi si seznam in načrtuj meni

Naredi seznam vseh bistvenih stvari, ki jih boš potreboval za piknik. To lahko vključuje odeje, blazine, košaro za piknik, hladilnik, krožnike, skodelice, jedilni pribor, prtičke, kremo za sončenje, pršilo proti žuželkam in vse igre ali dejavnosti na prostem.

Odloči se za vrsto hrane in pijače, ki jo želiš postreči. Odloči se za prenosljive izdelke, ki jih je enostavno jesti, kot so sendviči, zavitki, solate, sadje in jed. Spakiraj različne prigrizke in ne pozabi vzeti osvežilnih pijač, kot so voda, sok ali limonada. Upoštevaj prehranske omejitve in želje svojih gostov.

table, cloth, basket
Foto: StockSnap iz Pixabay

Pripravi hrano

Hrano poskusi pripraviti vnaprej, da prihraniš čas na dan piknika. Sendviče, solate in zavitke lahko sestaviš nekaj ur pred piknikom. Pokvarljive izdelke, kot so meso, siri in solate, hrani v hladilniku z ledenimi vložki, da ohranijo svežino.

Ne pozabi na zabavo

S seboj prinesi nekaj iger na prostem, kot so frizbi, nogometna žoga ali komplet kart, da se bodo vsi zabavali. Razmisli tudi o prenosnem zvočniku za glasbo v ozadju, če je to dovoljeno na izbrani lokaciji.

Poskrbi za udobno sedenje

Pikniki lahko trajajo dolgo in z obilico aktivnosti ter pogovarjanja, je pametno in logično, da poskrbiš tudi za udobno sedenje. Seveda je pogosta izbira odeja ali blazina, ki jo postaviš na tla, ampak pikniku v letu 2023 so bolj sofisticirani.

Piknik miza Time Out
Piknik miza Time Out

Piknik miza TIME-OUT je odlična izbira za organizacijo piknikov. Robusten in trden komplet za piknike, sestavljen iz dveh sedežnih klopi in mize iz švedskega bora. Tako klopi kot miza imata lepo zaobljene vogale, miza pa ima luknjo za dežnik. Si želiš piknik mizo, ki se bo obdržala več let? Potem skoči na spletno stran kataloška-prodaja in si zagotovi svojo piknik mizo ter vse druge pripomočke, ki jih potrebuješ za pripravo piknika.

 

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekAra Shoes vas obuje v poletje!
Naslednji članekKateri je najboljši sladoled z okusom po jagodi?
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.