Razkrivamo: kakšna računalniška miza je primerna za mlade?

Raziskava o mladih in trgu dela je prinesla kopico zanimivih rezultatov
Raziskava o mladih in trgu dela je prinesla kopico zanimivih rezultatov Fotografija je simbolna. Foto: tookapic iz Pixabay

Si predstavljaš, kako so včasih pisali seminarske, diplomske in magistrske naloge, ko še ni bilo računalnikov? Zagotovo so težje prišli do izobrazbe, kot pridemo študenti danes. Računalniki so nam v veliko pomoč. Da pa bo delo za računalnikom popolno, se nikakor ne sme pozabiti na računalniško mizo.

Miza za stacionarne računalnike

Za stacionarne računalnike so najboljše mize tiste, ki so nastavljive po višini. Tako ti bo tudi miza pomagala ohranjati pravilno držo za računalnikom. Poleg tega ima Računalniška postaja, nastavljiva po višini, praktična kolesa, da lahko delaš v tistem prostoru, kjer želiš, in izvlečno polico za shranjevanje tipkovnice in miške. Ko ju ne potrebuješ, polico enostavno potisneš in si pridobiš več prostora.

Je pa tudi res, da veliko časa v našem življenju presedimo. Verjetno si tudi že opazil v kakšnih filmih, da ljudje za računalnikom delajo stoje. Tudi za to obstajajo posebne računalniške mize. Računalniška postaja za stoječe uporabnike ima prav tako nastavljivo polico za boljšo držo in izvlečno polico za tipkovnico.

Miza za prenosne računalnike

Obstajajo tudi mize za uporabnike prenosnih računalnikov, ki bi svoje delo radi opravljali stoje. Majhna in praktična Mizica za prenosnike STANDBY, ki jo je enostavno premikati iz prostora v prostor, ne omogoča le tega. Svoje seminarske naloge lahko pišeš tudi medtem, ko sediš na domačem kavču.

Kaj pa, če hočem včasih sedeti, včasih pa stati?

Ni problema. Obstajajo tudi takšne računalniške mize. Z Mizico READY enostavno preklopaš med sedenjem in stanjem, prav tako pa je nastavljiva po višini in omogoča enostavno premikanje.

Saj veš, najprej štalca, pol’ pa kravca, ali pa, najprej miz’ca, pol’ pa …

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

info@prosigma.si | Spletna stran

Novinar

Prejšnji članekPerfektno vidi, da se lažje izogiba stvarem!
Naslednji članekProgram štipendij DUO-Koreja
logo ProSigma
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Tilen Kemperle
info@prosigma.si | Spletna stran

Novinar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.