Rekreacija za vsak žep in okus

Plavalec v bazenu
Foto: gorodenkoff iz iStock

Šport Ljubljana upravlja z več kot 100 športnimi objekti v lasti Mestne občine Ljubljana. Športno rekreacijske površine nudijo pestro izbiro rekreacije na prostem in v pokritih objektih po dostopnih cenah.

Različne oblike rekreacije so na voljo v vseh letnih časih. Najbolj priljubljen način vadbe v pokritih objektih je obisk fitnesa in skupinskih vodenih vadb, ki so na voljo skozi celo leto v Fitnesu Tivoli in Fitnesu Vič. Če radi plavate, lahko od septembra do konca junija plavate v pokritem Kopališču Tivoli, v toplejših mesecih pa na Kopališču Kolezija in Kopališču Kodeljevo. Za tiste bolj zmrznjene je v savni Zlati klub Tivoli skozi celo leto na voljo več različnih vrst savn z bazeni in zunanjo teraso. Ena od zanimivih idej za preživljanje prostega časa je športno streljanje z malokalibrskim orožjem ali zračno puško na Strelišču Rudnik. Vsakemu se oči zasvetijo ob pogledu na čudovite zelenice Mladinskega golf centra Stanežiče, kjer najdete eno najdaljših vadbišč za dolge udarce v Sloveniji. Tenis center Tivoli in Tenis center Svoboda vabita na igrišča, ki obratujejo od aprila do oktobra. V hladnejših mesecih lahko obiščete rekreativno drsanje v Hali Tivoli in Dvorani Zalog. Tekom celega leta pa se lahko rekreirate in sprostite ob igranju namiznega tenisa (Park Rudnik in Park Kodeljevo) ali v dvoranskih športih (Dvorana Stožice, Hala Tivoli, Dvorana Kodeljevo, Dvorana Staničeva, Dvorana Ježica, Dvorana Krim, Dvorana Maksa Pečarja, Dvorana Vižmarje Brod). Na površinah Rekreacijsko izobraževalnega centra Sava (RIC Sava) so od aprila do oktobra na voljo čudoviti piknik prostori ob reki Savi. V naši ponudbi pa je tudi Šport hotel Ljubljana, kjer je v sklopu Gimnastičnega centra Ljubljana na voljo 15 sob, primernih tudi za nastanitev študentov.

Informacije o celotni ponudbi rekreacije, urnikih in cenikih najdete na spletni strani www.sport-ljubljana.si. Na vsa vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili tudi preko elektronske pošte info@sport-ljubljana.si ali telefonske številke 01 431 50 60.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekTi je pri srcu fotografija? Prijavi se na nagradni natečaj Next-Image 2022
Naslednji članekAstronomi ustvarili najbolj obsežen katalog galaksij
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.